ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA? Poznato kad Stanija ULAZI u Elitu, učesnica sve OTKRILA, sprema se pravi HAOS?

Iako je jedno od glavnih pravila rijaliti šou-programa “Zadruga 7 Elita” da se ne odaju planovi produkcije, nekoliko zadrugara ih je dosad prekršilo.

Sada je to učinila i Slađa Lazić koja je otkrila kada na imanje u Šimanovcima stiže njena drugarica Maja Marinković.

– Ući će baš mnogo njih u februaru sljedeće godine, ali baš mnogo njih, a Maja stiže u novembru. Krajem novembra, ja mislim – ispričala je Slađa jednom zadrugaru, što se, uostalom, i poklapa sa periodom koji je neophodan da se Marinkovićeva oporavi od operacije uvećanja zadnjice.

– Trebalo bi i Stanija da uđe – kratko je poručila Lazićeva, a nema sumnje da će produkcija izdvojiti pozamašnu svotu novca da privoli Dobrojevićevu da se pred kamerama razračuna sa Aneli Ahmić koja tvrdi da joj je starleta “ukrala” muža.

Podsjetimo, sinoć je Bijela kuća u Šimanovcima postala bogatija za još jednom člana, a u “Elitu” je ušao reper Nenad Aleksić Ša. Ako je vjerovati učesnicima koji iznose informacije ko će uću u “Zadrugu”, Matora je pre samo nekoliko dana najavila upravo ulazak repera Ša, koji se desio upravo sinoć.

– Nenad (prim.aut. Aleksić Ša) i ja smo se viđali cijelog ljeta. Baš sam napušila onu njegovu (prim.aut. Vanju Aleksić) pred ulazak ovde. Videćeš kakav je to lik – ispričala je Jovana jednom zadrugaru prije nekoliko dana, a na njegovo pitanje da li Aleksić ulazi u “Elitu” kratko je rekla: “Aha” i brzo promijenila temu razgovora.

(Espreso/Blic)