Izaberite novogodišnju jelku i saznajte kakva vas godina očekuje: DA LI STE IZABRALI PRAVU?!

Uskoro će Nova godina, omiljeni praznik našeg djetinjstva, praznik koji miriše na borove iglice, mandarine, sarmu i rusku salatu.

U iščekivanju novogodišnje noći, riješili smo da vam predložimo simpatičan test.

Izaberite jelku koja vam se najviše sviđa i saznajte kakva godina vas očekuje:

Jelka br.1

Godina će za vas biti uspješna. Jedna od uspješnijih u vašem životu. Bitno je ispravno postaviti prioritete, odabrati oblasti, cilj koji vam je posebno bitan, i ne trošiti snagu i vrijeme na druge stvari. Dosta ćete postići, ako od samog početka odaberite ispravan pravac.

Jelka br.2

Godina će za vas biti obećavajuća. Učinit će vam se da vas se, odjednom, cio svijet sjetio, svima ćete postati potrebni. To je zaista tako. Imat ćete mnoštvo planova za sve sfere života. Neće se sve odmah ostvariti, ali neki od projekata postat će temelj vaše budućnosti.

Jelka br.3

Godina će za vas biti vesela. Čak, i ako ste veoma ozbiljnog raspoloženja, to vas neće spriječiti da se, od srca, dobro zabavite u novoj godini. Za veselje i zabavu bit će mnoštvo razloga, vaš smijeh i iskreni osmijeh privući će mnogo dobrih ljudi, kako na poslu, tako i u ličnom životu.

Jelka br. 4

Godina će za vas biti neobična. Čak, i da su vas upozorili unaprijed, i dalje ne biste povjerovali. Godina će se toliko razlikovati od vašeg života u cjelini, da nećete prestati da se iznenađujete. Zapamtite: neobično, novo – ne znači loše. Za vas – sigurno!

Jelka br. 5

Godina će za vas biti spokojna. Nikakvog previranja, nikakvih neprijatnih iznenađenja, sve će ići srazmjerno i postepeno, baš onako kako biste željeli. Ova godina postat će za vas predah, vrijeme kada ćete prikupljati snagu za ozbiljan korak napred.

Jelka br. 6

Godina će za vas biti romantična. Možda i jedna od najromantičnijih u vašem životu. Sve će biti kao prožeto rozom izmaglicom nježnosti i topline. Ona će vas obaviti i podarit će najuzvišenija osjećanja, zadovoljstvo zbog onoga šta se dešava.

Jelka br. 7

Godina će biti za vas velikodušna. Želite mnogo, želite svašta što vam padne napamet. Neko će pažljivo slušati vaše želje i ispunjavati ih, s vremena na vrijeme. Ali budite oprezni, ispunjenje želje ne donosi uvijek sreću. Pazite šta želite, možda se i ostvari.

Jelka br.8

Godina će za vas biti bajkovita. Čak, i ako ste apsolutni skeptik i cinik, u ovoj godite će se desiti nešto toliko divno i čudesno, da nećete moći pronaći za to naučno objašnjenje. Naći ćete se u bajci, u čudu, i sami ćete se pretvoriti u heroja pobijedivši zmaja.

Jelka br. 9

Godina će za vas biti dobra. Svijet će sakriti svoje zube i kandže, i prešće uspavanke za vas. Promijenit ćete svoj ugao gledišta: od sada ćete osjećati manifestacije univerzalne dobrote. Shvatit ćete da je dobrota i – zaštita, i oružje.