Izbačeni zadrugar otkrio tajne Elite: “Rekli su da su UGASILI KAMERE”

Izbačeni zadrugar otkrio tajne Elite: “Rekli su da su UGASILI KAMERE”

Ove ljubavne priče već nedeljama unazad tresu Belu kuću, a Pablo je sada “iz prve ruke” otkrio šta se dešava na imanju. Bivši rijaliti učesnik nije štedeo zadrugare.

Noćas je publika imala priliku da odluči kome želi da vidi leđa u rijalitiju. Za opstanak su se borili Anđelo Ranković, Danka Grujić i Pavle Milevski Pablo. Publika je najmanju podršku pružila Pablu i on je noćas izbačen iz “Elite”.

Nakon što je napustio imanje, Pablo je otišao u studio gde ga je dočekala Ana Radulović. On je u razgovoru sa voditeljkom otrkio šta se dešava u Beloj kući. Dao je svoj sud o ljubavnom četvorouglu koji čine Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović, Maja Marinković i Stanislav Krofak. On smatra da Miona i dalje gaji emocije prema Stanislavu i da se sa Ša zbog priče u rijalitiju.

Šta se to dešava u odnosu Stanislava, Maje, Ša i Mione? – upitala je Ana Radulović.

– Ne zna se ko je luđi. Maja je malo zahtevnija, Stanislav je u haosu. Mislim da je Stanislav trpeo u sebi, a onda ekslodirao. Maja nije trebala da iznese neke stvari, to sam joj rekao i on se osetio izdano i to ga je razočaralo. Maja treba da traži dečka koji je sličan njoj – govorio je on.

On je rekao da neće doći do odnosa, a imali ste priliku da čujete Maju. Kome veruješ? – dodala je voditeljka.

– Mislim da su imali odnose, to ću da vidim na putu do kuće. Bili su u fazonu da su ugasili kameru, kad ono međutim… Dečko je prvi put u rijalitiju, šta da kažem. Ja o Mioni stalno menjam mišljenje, deluje mi nekad kao folirant, a nekad da je Ša previše guši. Verujem nekad da je zarad rijalitija sa njim i da ima emocije prema Stanislavu. Taj odnos je misteriozan – poručio je Pablo.

Detaljnije pogledajte u nastavku: