“IZVINI LUTKO, PJEVANJE NIJE ZA TEBE” Marija Šerifović takmičarki slomila krila, ona joj žestoko odbrusila (VIDEO)

Kreativni direktor Saša Popović, Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili i ranije su se međusobno peckali, a ovog puta ušli su u verbalni sukob oko toga čija riječ je jača u žiriju „Zvezda Granda“.

Nakon što je takmičar završio svoj nastup, žiri je imao riječ, a kada je Ceca željela da objasni svoju odluku, Saša Popović se umiješao nedozvolivši pjevačici da završi misao, na šta je ona burno odreagovala.

–Ceca misli ako on ovako peva sa osamnaest godina…- pokušao je Saša Popović da objasni ostalim članovima žirija Cecine riječi, ali mu pjevačica to nije dozvolila, već je odmah odreagovala.

–Nisi mi dao ni da izgovorim šta mislim. Stvar je ukusa i šta se kome sviđa. Neko da panik taster i drži ovde vakele. Ja barem nisam dala panik – rekla je Ceca misleći pritom na Milija koji je odgovorio:

–Pa dao sam panik zato što ovo jeste za panik.

-Ti svoje odluke donosi sam i pusti nas da mi sami odlučujemo– odbrusila je pevačica.

Sa druge strane nastup jedne takmičarke će se uveliko prepričavati.

Naime, Marija Šerifović bila je iznenađena komentarima žirija nakon nastupa mlade djevojke, pa je uputila kritiku žiriju, a ono što je uslijedilo nije mogla ni da zamisli.

–O čemu vi pričate? Zašto zamajavate ovu devojku? – pitala je Marija žiri „Zvezda Granda“, a onda se obratila kandidatkinji.

–Izvini lutko, ali ti ne treba da se baviš ovim poslom. Razumem ljubav prema muzici, ali ne mogu svi da pevaju – rekla je Marija, međutim takmičarka joj je žestoko odbrusila.

–Ja znam da pevam. Niko nije savršen, svi imamo greške, ali znam da pevam– rekla je takmičarka i iznenadila pjevačicu.

-OK, ali ovo što si ti pevala sada, to je katastrofa – zaključila je Marija.

Kako je izgledao ovaj sukob pogledajte u VIDEU OVDJE.