“IZVINIO BIH JOJ SE ZA SVE”: Zvezdan Slavnić progovorio o pomirenju sa bivšom ženom Anom

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iako nikada prije nije pričao o njoj, Slavnić je sinoć prvi put progovorio o svojoj sada već bivšoj ženi, o njihovim počecima, ali i emocijama

Zvezdan Slavnić prevario je pred kamerama rijalitija suprugu Anu, koja ga je nakon toga ostavila.

Iako nikada prije nije pričao o njoj, Slavnić je sinoć prvi put progovorio o svojoj sada već bivšoj ženi, te je sa Markom Janjuševićem Janjušom i Filipom Carem pričao o njihovim počecima ali i emocijama.

– Ne mogu da živim bez neke hemije sa nekim, nisam takav – rekao je Zvezdan.

– I ja isto tako, vjeruj mi, mora da bude riba neki mangup – dodao je Car.

– Ne može djevojka da ima sve i da bude lijepa i da bude pametna, ne može sve brate, ne može. E sad je bitno šta ti želiš, a šta ne – govorio je Zvezdan.

– Ti si bio sa njom od prije svega? – pitao je Janjuš.

– Mi smo drugari iz sednje škole, ona se udala ja sam otišao na koledž… Ima dvoje lepe dece, brak se rasturio, onda smo poslije krenuli, onako ozbiljno – rekao je Zvezdan.

– Kažu da je baš brat, mangup? – pitao je Janjuš.

– Da, jeste. To je ono što mi najteže pada stvarno, baš mi je drug – odgovorio je Slavnić.

– A kako bi reagovao kada bi je vidio? – nastavio je Janjuš.

– Bilo bi mi teško, izvinio bi se za sve što sam joj uradio iskreno. Povrijedio sam je i to mi je ono najteže – govorio je Zvezdan.

– Da li bi se pomirio sa njom? – dobacio je Car.

– Ne znam, brate. Ne znam to nikada. Mi jesmo istrošeni i izlizani, znaš, ja sa njom nisam dugo bio ni u krevetu. Da li smo se malo razašli, možda jesmo. Možda smo se izlizali, izgubili u problemima. Treba nam mnogo ljubavi a nemamo je, jer smo istrošeni. Na prvom mjestu smo prijatelj pa sve ostalo, zato mi je mnogo krivo – rekao je Zvezdan.

(Telegraf.rs)