‘JA ĆU VAM POKAZATI ŠTA JE PRAVA LJUBAV’ Maja Marinković riješena da VJERNO ČEKA Bilala, žestoko prozvala Aleks Nikolić! (VIDEO)

Ekipa emisije “Ekskluzivno” bila je iza scene na protekloj “Zadrugoviziji” koja je pomerila sve granice gledanosti.

Svoje impresije podijelila je Sandra Rešić, koja je bila u žiriju, te je istakla da pravi rijaliti tek počinje.

Biće i dalje, od prve sezozne naučila sam da rijaliti počinje u februaru, još se privikavaju jedni na druge, još je fejk priča. Ali Carev ulazak je nešto što je poremetilo i stare i nove učesnike – rekla je Sandra.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Milica Veselinović otvorila je dušu pred kamerama emisije “Ekskluzivno”, pa je istakla da zadrugari pretjeruju u napadima na nju.

Preteruju, taj odnos što sam imala sa Carem, oni nagađaju šta je bilo ispod pokrivača… Ja zato i nisam toliko loše, bilo bi mi lošije da se stvarno nešto više desilo. Ne osuđuju devojku koja je uradila šta je uradila, dečku koji nije zaslužio to (Aleks i Dejan). Bez obzira, ja sam čula da Dejan mene pljuje, ali ako bude prilike ja ću sa Dejanom popričati, neka me pljuje, ali on to nije zaslužio jer je to dečko koji ju je ikad i koji će je ikad poštovati i voleti. Sve što je ona uradila pokušavaju da prebace na mene. Ja nisam devojka koja ima lošu prošlost – navela je Milica.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Potom je sve prokomentarisala i Maja Marinković, koja je istakla da će verno čekati svog dečka Bilala Brajlovića.

Verujem u nas, verujem u sebe, znam da ću biti 100% ispravna, očekujem to i od njega, biće to sve u redu. Borim se jer sam lavica, nisam jadnica. Na kraju sve dođe na svoje i svako pokaže svoje pravo lice, mislim da mi je ova sezona nikad bolja – navela je Maja, a potom prokomentarisala postupke Aleksandre Nikolić:

Trudim se da ne komentarišem tu temu, mislim da je prodala pravu ljubav sa Dejanove strane. On baš nema sreće sa tim ženama. Sve vreme je folirala, ovo je prava Aleksandra. Tri meseca je veličala tu ljubav, a zapravo je pala pod uticaj neke osobe za tri dana. A ja ću vam pokazati šta je prava ljubav i kako se čeka voljena osoba kad je zaista volite – rekla je Marinkovićeva, piše pink.rs.

OVDJE pogledajte više…