JANJUŠU POPUSTILE KOČNICE, ENA NA APARATIMA: Na očigled ukućana dodirivao Aneli (FOTO)

JANJUŠU POPUSTILE KOČNICE, ENA NA APARATIMA: Na očigled ukućana dodirivao Aneli (FOTO)

Svi domaći mediji kao i ljubitelji rijalitija na društvenim mrežama prate svaki korak Marka Janjuševića Janjuše i Anelija Ahmić .

Njih dvoje su veoma bliski i blizu svaki dan provode zajedno, zbog čega svi očekuju da pređu granicu prijateljstva.

Prema komentarima u Bijeloj kući, ali i na društvenim mrežama, Janjuš je već otišao predaleko s obzirom da je u ovu sezonu ušao kao zauzet čovjek, a ljetos je za sve što je uradio dobio oprost od supruge Ene .

Tokom sinoćnje emisije njih dvoje su zajedno sjedili na setu i planirali da odu na Rajsko ostrvo. Aneli je htjela da spava u istom krevetu sa Janjušom, a on se i dalje plašio kakav bi ishod mogao da bude.

– Svi bismo bili u odvojenim krevetima, neću rizikovati. Ne zajebavaj se sa mnom – govorio je Janjuš, a Ahmić za to nije htio ni da čuje.

– Ne, spavaćemo u jednom krevetu. Šta biste željeli i da li biste željeli da se to dogodi? Zamislite da mi daju tekilu, bio bi haos – rekla je Aneli.

Nakon toga je željela da čuje od Janjuša ko je njegov tip žene u Bijeloj kući, a bivši košarkaš je priznao da je može samo zamisliti pored sebe.

– Vi ste jedina osoba sa kojom bih mogao da funkcionišem, onako kako mislim da treba da bude. Ne bih ti vjerovao, ali mogao bih se probuditi pored tebe, a da ne tražim taksi kući. Ti si tip moje supruge – iskren je bio Janjušević, a i Aneli mu je priznala da je njen tip muškarca, zbog čega je Janjuš predložio da što pre prekinu vezu kako ne bi pravili probleme.

Nakon toga, Janjuš je Aneli obasuo pažnjom, a ona je čak dobila i masažu. Želio je da čuje da li joj se sviđaju njegovi dodiri, a ona nije mogla da nađe riječi da opiše koliko uživa u tome, pa ga je samo zamolila da joj ipak stavi ruku ispod košulje.

– Stavi tu ruku ispod majice i lijepo me izmasiraj – zahtijevala je.