“JEDAN DAN ŽIVOTA DA OSTANE MENI I NJEGA BIH ZOLA, POKLONILA TEBI”, Miljana i Zola nastupom na ‘ZADRUGOVIZIJI’ rasplakali cijelu NACIJU (VIDEO)

Kako je u petak održana još jedna u nizu u ovoj šestoj sezoni, sprektakularna “Zadrugovizija”, zadrugari su sav trud uložili kako bi se pokazali, zabavili, ali neki i ostavili sve svoje emocije na bini.

Svi nastupi bili su na nivou zadatka, a tema je bila u okviru ovonedeljnog zadatka “sudbinske lisice”. Naime, gledaoci su sudbinskim lisicama spojili Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, te je nacija sa nestrpljenjem očekivala njihov nastup. Ovaj, za sada, bivši ljubavni par sve svoje osećaje preneli kroz pesmu “Jedan dan života”, a ono što je definitivno ostalo upečatljivo jeste da su stihove ove pjesme, pri samoj izvedbi, posvetili jedno drugom, uz pominjanje imena.

Jedan dan života da ostane meni i njega bih, Miljo, poklonio tebi – pjevao je Zola, dok je Miljana pjevala:

Jedan dan života da ostane meni i njega bih, Zola, poklonila tebi – pevala je Kulićeva.

Miljana i Zola su svojim nastupom pomjerili sve granice, raznežili, ali i rasplakali milione gledalaca koji su to veče bili uz TV Pink.

Ovaj nastup je definitivno bio najgledaniji i najpropraćeniji, a da je emocija vladala scenom, uverite se i sami u video-prilogu u nastavku OVDJE