“JEDINI SPAS ZA ANĐELU JE ANA!” Upozorenje za Đuričićevu – Uništiće te Zvezdanova tortura i AGRESIJA!

“JEDINI SPAS ZA ANĐELU JE ANA!” Upozorenje za Đuričićevu – Uništiće te Zvezdanova tortura i AGRESIJA!

Predviđanja za čuveni ljubavni trougao u rasponu od katastrofe do harmonije…

Astro tumač Vesna Rivas pozabavila se temom čuvene emotivne trojke u rijalitiju “Zadruga”, Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić.

Rivasova se već javno pozabavila ovom temom u jutarnjem programu televizije “Pink” , a sada je na društvenoj mreži Instagram istakla kako su se neke stvari koje je predvidjela ostvarile.

– I, kao što rekoh, par dana će biti bure baruta (Zvezdan), i nada da niko neće pobeći od njih troje, a onda sledi spuštanje u kalup i kreće šou – piše ona.

Rivasova posbno je istakla destruktivnu crtu Slavnića

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

– Inteligentan, veliki emotivac, manipulator kroz emocije, pečat majke-žene-oslonac i korist od žena, sklon kriminalu svih oblika, kockar u svim sferama, rob novca koji ne zna da napravi niti zadrži, a hedonista. Vuk samotnjak, ljubavni izleti i specifični fetiši, eksplozivan, iz straha ume da bude agresivan i autodestruktivan, da ne kažem suicidan – piše Vesna, pored ostalog.

Poznati astro tumač pozabavila se i sudbinom Anđele:

– Anđela ima još fore da se iščupa, nadam se da će u nekom trenutku da se trgne i shvati da je Ana njen spasilac od pakla koji bi doživjela u životu sa ovim čovekom. Bojim se da će Ana spašavati Anđelu od Zvezdana i njegove agresije i psihičke torture. Najrađe bih voljela da se Anđela ohladi i udalji, a Ana nastavi da hendla sa njim i njegovim paranojama do kraja. I, to što neki nazivaju “pomirenje”… Zovite to kako hoćete, ali najbolje za sve bi bilo da njih dvoje “pomireni” izađu iz ove priče, bez kapi krvi i sa nekim dinarom (ako sve ne polupaju do kraja) i napolju nastave kako znaju i umeju, tačnije, kako su navikli. A Navike su od ljubavi jače – zaključuje Rivasova