“JEL STE VI SVE OVO NAMJESTILI?” Bilal krenuo žestoko na Anu Čurčić – satjerao je u ćošak zbog Zvezdana, ona završila u suzama! (FOTO)

Bilal Brajlović i Ana Ćurčić razgovarali su ispred Bijele kuće o njenom ponašanju prema Zvezdanu Slavniću, a ona je u jednom trenutku počela i da plače.

– Pričala si o Aleks, zbog nje si prekinula. Čitao sam da te je varao, da si opraštala, pa unhappy ove scene bliske, zagrljaje, legne na tebe, to nikako ne može da bude. Razumem da ste 15 godina zajedno, ja sam bio sa Majom mesec dana, pa nisam bio sav svoj. Nema šta ti nije radio, pa ga ti češkaš, pa on tebe pita kako sam odglumeo i ti njemu govoriš dobro je bilo – govorio je Bilal.

– Je l’ vidiš šta on radi? Ti nemaš predstavu u kojem sam ja kolapsu – rekla je Ana.

– On je najgora osoba, ja ću uvek to da kažem. Moraš da zauzmeš stav – pričao je Brajlović.

Bilal i Ana YouTube/ZadrugaBILAL I ANA YOUTUBE/ZADRUGA

– Ja sam polupana, brate – plakala je Ana.

– Biće ti bolje da si sama, nego sa njim – dodao je Bilal.

– Ma koji on? On mene ne zanima životno – pričala je Ana.

Bilal i Ana YouTube/ZadrugaBILAL I ANA YOUTUBE/ZADRUGA

– Iskreno ja ne znam da li si ti onakva kakva si se predstavila kad si ulazila ili si ovo ili ono ili ste vi sve ovo namestili. Video sam snimak kada te je Zvezdan pitao da li je dobro odglumeo. Kad ste poslednji put bili tako bliski? Gledao sam kako ležite – govorio je on, dok se Ana pravila luda na pitanje o glumatanju.

– Kad budeš gledao ovde videćeš moj stav, ja nisam n*****na i neko ko je nadmen, samo sam polupana od 100 stvari, a tek od njega. Imam strah, da li možeš da razumeš? – poručila je Ćurčićeva.

Bilal i Ana YouTube/ZadrugaBILAL I ANA YOUTUBE/ZADRUGA

– Nema razlog. On tebi može da radi šta hoće, a ti ne možeš? Ne radi on ništa specijalno. Šta je on ro uradio? Samo tako izgleda jer svi ćute – pričao je Brajlović.

– Da li je realno da misliš da bih se ja sa tim čovekom pomirila? Ako napolju ispada da ja patim za njim to je katastrofa, ja ne patim za njim. Nikad u životu se ne bih pomirila – dodala je Ana.