“KAD ALEKS IZAĐE IZ ZADRUGE…” Dejan mora

Kako li će reagovati?

Dejan Dragojević je čvrsto riješio da se pozabavi svojim zdravljem i fizičkim izgledom, pa je veoma aktivan i svakodnevno trenira. U tome mu pomaže brat, inače fitnes instruktor, David, a pobjednik pete sezone Zadruge je sada otkrio šta mu pomaže da dostigne svoj cilj kada je mršavljenje u pitanju.

– Ranije sam jeo samo burek, picu i obavezno slatkiše, a sada samo meso i salatu. Smršao sam osam kila! – rekao je Dejan.

– Otkad sam prestao da jedem tjesteninu, desile su se velike promjene. Konačno sam zadovoljan kilažom i mnogo bolje se osjećam! Sve to zahvaljujući režimu ishrane koji mi je napravio David.

– Ranije, kada sam jeo burek ili picu, obavezno sam jeo i slatkiše, ali sam bio umoran i stalno mi se spavalo. Otkad se zdravije hranim, čini mi se da pucam od energije i u boljoj sam formi. Baš sam zadovoljan promjenom, ne planiram da stanem dok ne budem top. Riješio sam da istrajem i postanem kao Hulk, kada moja Aleks izađe iz rijalitija! – priča Dejan Dragojević i otkriva svoj jelovnik:

– Gazirano više ne pijem, za doručak jedem tri jajeta, 50 grama ovsenih pahuljica i bademe. Zapravo, u toku dana imam tri glavna obroka koji sadrže meso i salatu. Mnogo je važno da za svakog bude napisan poseban režim ishrane, jer ne prija svakom ista hrana. Slatkiše sam prestao da jedem, ali kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dvije-tri kockice crne ili proteinske čokolade.

– Počeo sam ranije da ustajem, trčim i treniram. Mnogo mi pomaže brat David, koji je sa mnom uz svaki trening. Bio sam bolestan nekoliko dana, pa nisam vježbao, ali se vraćam u teretanu i nema odustajanja dok ne budem u top formi. Sretan sam što sam već skinuo stomak – rekao je on za Informer.