“KAD JA KAŽEM DA SAM BOLJE, ONDA JESAM!” Laćina posljednja poruka prijatelju PRED SMRT zalediće vam KRV U ŽILAMA!

Vijest o iznenadnoj smrti Milana Laće Radulovića potresao je ne samo estradu, već i mnoge njegove prijatelje van javnog života, koji još ne mogu da prihvate činjenicu da tekstopisac više nije među živima.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Kako prolaze sati od saznanja tragične vijesti, tako se i veliki broj Laćinih prijatelja od njega oprašta na društvenim mrežama, a kako saznaje Kuir, nikome od njih se nije žalio da ima nekih problema ili da se osjeća loše.

– Nemam Instagram. Dođe mi i Tviter da ugasim. J*bote, bolje! Kad ja to kažem, onda jesam bolje – napisao je pokojni Laća jednom svom prijatelju koji se interesovao kako je i zašto mu se ne javlja. Oni su se tom prilikom dogovorili i da se vide kad se Laća bude vratio iz Izraela, posle 19. decembra, ali se to, nažalost, nije desilo iz poznatih razloga.

Podsjetimo, Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je na ulici.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ, INSTAGRAM/VERAVUKSANOVIC

Kako je izvor blizak porodici ispričao, sumnja se da je navodno uzrok smrti unos prekomjerne doze nedozvoljenih supstanci.