“KADA JOJ MUŽ ODE, PROVODILA SE S PJEVAČEM” – Bivša pomoćnica Slobine žene iznijela ŠOK tvrdnje, oglasila se i Jelena!

“KADA JOJ MUŽ ODE, PROVODILA SE S PJEVAČEM” – Bivša pomoćnica Slobine žene iznijela ŠOK tvrdnje, oglasila se i Jelena!

Bivša kućna pomoćnica žene Slobodana Radanovića ispričala je svoju stranu priče šta se dešavalo u bivšem Jeleninom domu, a ovim povodom se oglasila i pjevačeva supruga.

Supruga pjevača Slobe Radanovića, Jelena, nedavno se našla u žiži interesovanja javnosti kada je potvrdila da ju je bivši muž napao ispred vile u Višnjičkoj banji u kojoj živi sa sinovima, kada je došao po njihovu djecu. Uz Jelenu je u trenutku napada bila njena u drugom stanju sestra, koja je zvala policiju. Jelena je završila je u Urgentnom centru, a prilikom napada zadobila je povredu na nadlaktici kada joj je bivši suprug stegao rukom, kao i povredu stopala na kom se naziru tragovi krvi.

Nakon obavljenih svi pregleda, Jelena se oglasila na Instagramu gdje je objasnila detalje napada, ali i odnosa sa bivšim mužem. Za medije se sada oglasila njena bivša kućna pomoćnica koja tvrdi da Jelena nije bila dobra žena bivšem mužu. Prema njenim riječima, Radanovićka je bila neodgovorna i tajno se viđala sa Slobom tokom braka sa prvim suprugom:

“Vidjela sam nedavno da su Jelena i njen bivši muž imali incident. Ja sam bila zaposlena kod njih i za njega imam samo lijepe riječi. On joj je sve obezbjedio da ne mora ništa da radi osim da se bavi njihovom djecom”, započela je priču bivša kućna pomoćnica za “Kurir” i nastavila:

“Ne mogu da kažem lijepe riječi za nju.Kad on nije bio kod kuće, Jelena se provodila i uživala. Bilo je mnogo neprijatnih situacija. Sa jedne strane imate čovjeka koji se trudi da ženi olakša život, a sa druge nju koja koristi situaciju. Bukvalno nikakvu obavezu nije imala, radila je samo kad je to htjela. Uvijek je imala dadilje i žene koje su čistile, kuhale da bi ona njeno vrijeme koristila za provod sa Slobom. Ponašala se jako neodgovorno. U sve što je radila bili su upućeni i njeni roditelji, koji su je štitili i pokrivali. Dok sam ja radila kod njih, svega je bilo u izobilju, njen tadašnji muž nije štedio na porodici”.

“O finansijama nije morala da brine jer je on sve plaćao: nas koje smo radile, račune, hranu… Nikad se nisam mješala u njihov odnos, trudila sam se maksimalno da uradim svoj dio posla, ali dešavale su se stvari kojima sam bila svjedok, a koje ne priliče jednoj udatoj ženi. Ja vam pričam moj utisak, za nju je bio divan suprug. Ona je bila sve kontra od toga. Uvijek je imala neke obaveze, samo da nije kod kuće. Da vam ne pričam šta se dešavalo kad njega nije bilo. Muvala je stalno. Folirala je muža na sve moguće načine. On ode na put, sve organizuje da bi na kraju ona radila kako hoće. Nije me interesovalo šta rade, ali ne možete da ne vidite”, ispričala je nekadašnja kućna pomoćnica.

Ona je navela da je Jelena koristila svaki slobodan trenutak da se vidi sa sadašnjim suprugom – “U početku sam mislila da se ona viđa s drugaricama, ali kad se vratim sa slobodnog dana, tu bude haos. Mnogo laži i prevara. Nekoliko puta nisam smjela da se javim kad njen bivši pozove da ne bi bilo problema. Bilo je nezgodno, a ona je koristila svaki suprugov odlazak da bi bila sa Slobom. Ne znam šta se dešavalo kad mi pomoćnice nismo bile tu, ali bar ono što sam ja vidjela, ne mogu da pohvalim tu ženu. Žao mi je što je tako jer zaista su mogli da imaju jednu lijepu porodicu”.

Ovim povodom oglasila se i Jelena koja nije željela mnogo da komentariše, ali je poručila: “To su izmišljene priče, izmišljene osobe. Ko zna kome je moj bivši muž rekao da zove i da priča gluposti. Ovo su očajnički potezi”.