KARLEUŠA SVIMA POKAZALA KOLIKO JE BOGATA: Kupila je ovu haljinu i pokazala račun! Ljudi gledaju i ne vjeruju

Jelena Karleuša esto putuje privatnim avionom, što za poslovnu svrhu, što za privatna putovanja sa porodicom ili prijateljima.

Primjetno je da su stajlinzi za te prilike uvijek papreno skupi (iako će se sada mnogi koji je prate zapitati – a koji njen stajling nije skup?), te da na sebi ima više hiljada evra, nekada čak i desetine, odnosno više miliona dinara.

Prilikom posljednjeg putovanja privatnim avionom pop zvezda raspametila je odevnom kombinacijom “kaubojke na štiklama”, a potom i nejžne plavuše u bijeloj kombinaciji.

No, o jednom njenom stajlingu sa privatnih letova brujao je region!

Radi se o odlasku na Sarajevo Film Festival, kada je ponijela “Versaće” haljinu koja je izazvala lavinu komentara. Desilo se to da su je pojedinci tada optužili kako je haljinu sašila, te da takav komad ne postoji u regularnoj Versaće liniji i prodaji.

To je razbjesnilo “malu od skandala” koja je poznata kao žestok kritičar onih koji nose fejk stvari, pa je na društvenim mrežama kao kontra-udarac objavila fotografiju fiskalnog računa, čime je dokazala da je haljinu regularno pazarila u “Versaće” radnji u Milanu.

– Čime ja moram da se bavim! Sutrašnji list kao udarnu vijest (?!) piše kako je moja haljina sa Sarajevo Film Festivala ustvari FEJK. U prilog tome prilažem račun iz Versaće radnje u Milanu kao i fiskalni račun (prva cifra je zamagljena jer ne želim da se zna koliko je haljina plaćena, živim u siromašnoj i napaćenoj zemlji). Tu je kod, naziv haljine kao i datum kupovine – napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu.

Njene stajlinge iz privatnih aviona, haljinu koja je izazvala haos, kao i fotografiju fiskalnog računa, pogledajte u nastavku: