KARMU ODREĐUJE VAŠ DATUM ROĐENJA: Evo kako da saznate svoju sudbinu i budućnost!

Po datumu svog rođenja možete saznati kakva vas budućnost čeka, zašto se sudbina razvija na ovaj ili onaj način i td.

Jednostavno sabiranje cifara dana, mjeseca i godine rođenja, pomoći će vam u tome

Nije vam slučajno dodjeljen baš taj dan, mjesec i godina rođenja. Vjeruje se da sve ima svoj razlog. Brojevi igraju posebnu ulogu u našem svijetu, oni nam otkrivaju tajne naše sudbine.

Numerologija je direktno povezana sa krmom.

Da biste izračunali broj sudbine, treba vam samo datum rođenja. Na primjer: 12.09.1991. godine.

Prvi korak: pomnožite dan, mjesec i godinu: 12*3*1991=71676.

Drugi korak: saberite cifre rezultata množenja : 7+1+6+7+6=27. Zatim: 2+7=9.

Krajnji rezultat predstavlja karmički broj.

Dekodiranje karmičkog broja:

Jedinica: Ljudi rođeni pod okriljem jedinice, pozvani su da pomažu drugim ljudima. Samo na taj način možemo da očistimo karmu i počnemo pravilno da živimo. Ako je vaš broj 1, onda prvi prioritet treba da vam bude borba protiv sebičnosti i ljubomore.

Dvojka: Budite oprezni u komunikaciji sa drugim ljudima. Čak i ako vam se čini da ste pronašli srodnu dušu kojoj možete verovati sve, preporučuje se da neke tajne ostavite za sebe. U prošlom životu ste više puta patili od ogovaranja.

Trojka: U prošlom životu ste često pronalazili uspjeh na štetu drugih. Manipulisali ste drugima, činili ste da se osjećaju loše. Sada je vaša sudbina da ispravite lošu karmu i pomognete drugima. Ako to ne prihvatite, u životu vas čeka niz problema.

Četiri: Karmički broj 4 ukazuje na to da je vaša sudbina svestrani razvoj. Možda ste u prošlom životu bili lijenji, pa sada Univerzum želi da se popravite. Uvijek težite boljem i nikad ne prestajte da učite.

Pet: Ne biste smjeli da gubite vrijeme. Važo je da odaberete pravac u životu i sledite ga. Možda ćete imati veliku ljubav ili ćete steći neizrecivo bogatstvo, ili ćete biti duhovno prosvijetljeni. Slijedite svoju intuiciju.

Šest: Vaša karma je pozitivna, pa je većina vaših problema, ako ih ima, nastala iz nesigurnosti. Slobodni ste da izaberete bilo koji put u životu: Univerzum vam neće stvarati probleme.

Sedam: Sedam je broj trezvenog uma i čiste savjesti. Univerzum vam savjetuje da se riješite zavisnosti, isključite negativna osjećanja… Ako to ne uradite, čekaju vas problemi u budućnosti. Zavist zauzima posebno mjesto, stoga pokušajte da ga se riješite.

Osam: Broj Osam je simbol petlje. Univerzum pokušava da vas suoči sa problemima koji nemaju brzo rješenje. Zbog ovog se u vama nakuplja bijes, nesigurnost i negativnost. Da se to ne bi dogodilo, morate biti u stanju da ne zazirete od problema i prihvatite poraz. Sujeta i ponos su vaši glavni neprijatelji.

Devet: Broj devet tera osobu da nađe prijatelje i srodnu dušu, ali važno je da ne zaboravite na svoj poziv. Negujte prirodne talente i cenite trenutke kada se u potpunosti možete posvetiti onome što volite. Pronalazeći svoju svrhu, postaćete srećna osoba.

Vjerujte u sebe, komuicirajte sa dobrim ljudima, postavite sebi cilj – primijetićete kako se život mijenja na bolje.

(Stil.kurir.rs)