KEBA POKUŠAO DA IZBJEGNE ALIMENTACIJU: Kada pročitate kako ŠOKIRAĆETE SE, pokušao da pripiše očinstvo pokojniku

Dragana Kojića Kebu sud je odavno označio kao oca Ine Jevremović, s čijom se majkom Ljiljanom Jevremović godinama sudio, a srbijanski medij otkriva da je pjevač svojevremeno, u pokušaju da izbjegne svoje obaveze, na sudu pokušao da očinstvo pripiše pokojnom Rođi Raičeviću.

Te 2006, nakon što je Četvrti opštinski sud u Beogradu donio nepravosnažnu odluku kojom se tada već treći put utvrdilo da je Kojić Inin otac, on je podnio žalbu koja je zamalo dovela do ekshumacije Raičevića, koji je umro još 2001. godine!

U tekstu žalbe, naime, doslovce piše da je „tokom 1998. godine, a posebno u kritičnom periodu začeća, Jevremović Ljiljana bila u ljubavnoj vezi s pjevačem Pericom Zdravkovićem i pokojnim Rođom Raičevićem“, te da „ovaj podatak tuženi nije dosad iznosio jer je smatrao da njegovo očinstvo nije utvrđeno, ali sada, kada su stvari krenule drugačijim tokom, odlučio je da iznese pravu istinu“.

Kada su folkera pozvali za komentar, on je odbrusio:

-Neću da pričam o Ljiljani Jevremović!

Ljiljana Jevremović je ubrzo potvrdila ova saznanja.

-Sjećam se, naravno, tog detalja. Iz ove perspektive to će nekome izgledati smiješno, ali je zapravo morbidno. Keba je pominjao razne muškarce, on je bio opsesivno ljubomoran dok smo bili u vezi, mislio je da ga varam. Kad je pomenuo da bi trebalo da se iskopa Rođa i da se uradi DNK analiza, ja sam bila u šoku. Rekla sam sudiji da Keba, što se mene tiče, može da uradi DNK testove svim muškarcima u Srbiji uzrasta od 18 do 50 godina… Ja se ne bojim toga, ali će to gospodin morati da plati ako već hoće tako. Mislim da je tada sudija njemu rekla: „Pa zašto vi prvi ne uradite test, pa ćemo onda dalje raditi ako vi niste otac“ – prisjeća se Ljiljana, inače tekstopisac po zanimanju.

Parnica koju je protiv bivšeg ljubavnika Kebe Jevremovićeva povela 9. juna 1999. godine, kako bi dokazala da je on otac njene kćerke, trajala je 16 godina, pošto je folker na sve moguće i nemoguće načine pokušavao da izbjegne svoje obaveze. On je čak 12 puta odbio da ide na DNK analizu, a zbog odugovlačenja procesa, Ljiljana je državu Srbiju tužila sudu u Strazburu! Na kraju, sud je na osnovu Rh faktora i krvne grupe presudio da je Kojić otac djevojčice Ine i naložio mu da plaća mjesečnu alimentaciju od 270 eura, koja je potom smanjena na 210, jer je tuženi dostavio dokaze o zaradi koja, barem na papiru, nije visoka.

Tu, međutim, nije bio kraj – Ljiljana je tužila Kebu za zaostale alimentacije, dok je on tvrdio da je sve isplatio. I baš kada je spor zbog novca počeo, Keba se razveo, pa je sudu dostavio dokaze da mu je imovina umanjena, te da mjesečno zarađuje svega 15.000 dinara!

U vrijeme donošenja prethodne odluke živio sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i kćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013, ja sam se razveo. Sada živim u kući useljive površine od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam – izjavio je u sudu 2013. Keba, koji je veći dio imovine poslije razvoda prepisao na zvanično bivšu ženu, s kojom živi i danas!