KO HOĆE, NEK ČESTITA! Sada je i zvanično – razveli se Dalila i Dejan, Dragojević van sebe od sreće: Nek je i meni svanulo!

KO HOĆE, NEK ČESTITA! Sada je i zvanično – razveli se Dalila i Dejan, Dragojević van sebe od sreće: Nek je i meni svanulo!

Dejan Dragojević danas se, na Dan zaljubljenih, zvanično razveo od Dalile, koja je počinila javnu preljubu s Filipom Carem u prošloj, petoj sezoni “Zadruge”!

Dejan nije mogao da sakrije sreću kada je izašao iz suda u Rumi, gdje se vodio ovaj postupak. Inače, na sud je došao u duksu s natpisom “Karma je kučka”.

Nek je i meni svanulo. Sve što ste me pitali malo prije iznio sam na sudu, kako se neko ponaša prema sudu tako je. Zvanično sam razveden, treba kući da mi stigne papir. Sudija je donio odluku – rekao je Dejan, a danas ranije prokomentarisao je da će ukoliko se razvede danas to i proslaviti sa novom djevojkom Jovanom.

 

FOTO: RED TV PRINTSCREEN

– Ne znam da li će se Dalila pojaviti. Daj Bože da sve bude kako treba. Ne mogu se lijepo osjećati ipak je ovo sud. Sudija je rekla ako se naša imena nalaze na oglasnoj tabli onda je to to – započeo je Dragojević, a na pitanje zašto se pojavio u trenerci na sudu, odgovorio je šaljivo:

– Šta ima da se sređujem, rekao sam da ću danas odmah da idem da se ženim. Ako izađem odavde sretan, danas je Dan zaljubljenih i idem sa djevojkom u grad i vjerim je večeras – rekao je Dejan kroz osmijeh, a videćemo koliko je ozbiljan u svojoj namjeri.

FOTO: SRPSKI TELEGRAF/KOBRA

Autor: pink.rs