KO SE SJEĆA ZLOBNICE IZ LATIONAMERIČKE SERIJE: Zatezala lice, ubrizgavala botoks, danas ima 47 godina i ne liči na sebe

Gabrijela Spanic (46) je jedna od najvećih zvezda telenovela u svijetu, a domaćoj publici postala je poznata krajem 90-ih kada smo sjedeli ispred malih ekrana željno iščekujući nove epizode čuvene serije “Zlobnica”.

Ostala je upamćena kao jedna od najlepših glumica telenovela, ali Gabrijela je u međuvremenu previše podlegla čarima estetske hirurgije.

Gabrijela je vrlo aktivna na Instagramu, gdje redovno komunicira sa fanovima i dijeli svoje slike, a ono što fanovi primijećuju je da Gabrijela pretjeruje sa zatezanjem lica.

To se posebno vidi na ovoj slici koju je izbacila.

Na njoj su joj fanovi poručili da je i dalje prelijepa, ali i da malo pauzira sa botoksom. Poznato je da se Gabrijela toliko plaši starenja da odbija čak i da slavi svoje rođendane, a redovno negira da dotjeruje lice hirurškim putem i priznaje da je imala svega jedan zahvat.

– Bilo je milion komentara na tu temu, od kojih je 15-20 bilo baš zlobno i mnogi su govorili kako izgledam čudno. S druge strane, bilo je i onih koji su pisali da na meni ne vide ništa neobično, čak ni boru. Sve me je to nasmijalo – rekla je glumica koja već cijelu deceniju ne slavi rođendane.