KOJA ŽENA SA SLIKE JE TRUDNA? SAMO 1 DETALJ OTKRIVA PRAVU ISTINU: Vidite li ga?

KOJA ŽENA SA SLIKE JE TRUDNA? SAMO 1 DETALJ OTKRIVA PRAVU ISTINU: Vidite li ga?

Dobro pogledajte ove dvije fotografije i riješite mozgalice:

1. KOJA ŽENA SA SLIKE JE TRUDNA?

RJEŠENJA:

1. Evo koja žena je trudna, ona koja nije uspjela zavezati svoje pertle.

BONUS:

Kada smo kupovali stan, birali smo i lokaciju i cenu. Naišli smo na prodaju stana u ulici gde je, tada kao student, živeo moj bivši dečko sa sestrom i cimerkom, a redovan gost sam bila i ja. Nije mi ni na pamet palo da se prodaje baš taj stan. Stan koji u meni budi najlepše mladalačke trenutke tokom studiranja, koji ima dušu… retko mesto koje me je činilo srećnom. Ta terasa i zalazak sunca, učenje i mukice oko učenja, jedva čekanje da se završi ispit pa da se prošeta jer dosta je gledanja sunčanih dana kroz prozor… Ma predivne uspomene. Kupili smo ga, ali moj muž ne zna za ovo. Ne planiram ni da mu kažem. I da se razumemo, ne patim niti me isto vezuje za bivšeg. Imamo divan brak i prelepo se osećam. Ali jedno znam, od prvog trenutka je mojoj duši taj stan nekako legao i evo biće do kraja života…

Imao je završenu trogodišnju srednju školu za kuhara, a ja završen fakultet. Shodno tome nije mmogao naći dobar posao, dok sam se ja odmah zaposlila u svojoj struci koja je dobro plaćena. Zbog djece, njegovog potencijala, ali i moje želje da mi je muž obrazovaniji i adekvatnije plaćen podigla sam manji kredit i slala ga na edukacije i stručno usavršavanje. Ponekad sam mislila da vršim pritisak na njega, dosta smo razgovarali o tome, ali i on je imao želju za napretkom, kaže zbog djece da se ne stide oca. Zaposlio se u jednom poznatijem restoranu i postao šef kuhinje. Prevario me s kolegicom, napustio i mene i đecu i ne želi čuti za nas već dvije godine. Petre, k****.

Razumijem sve, ali da vam trebaju kojekakvi life coachevi da vam kažu šta i kako trebate raditi, to nikako. Da ne možete sami sa sobom u glavi rješiti neke stvari… glupi ste.

Evo, nek mi neko objasni, ja nisam pametna. Drugar kod kog se ne puši u stanu zbog dece kad dođe u goste traži da zapali iako zna da mi oba deteta imaju terapiju za astmu. Drugarica kod koje se izuvamo ispred vrata ulazi obuvena. Druga drugarica dovela dete da se igra sa mojima a mala ima zelene slince do brade. Uzgred, ista je držala decu u karantinu od marta do septembra zbog korone. Pa kako imate tako duple standarde, majku mu!?