“KONJINA OD 130 kg”, OGLASIO SE TAKI NAKON HAOSA U ZADRUZI: Otkrio šok detalj, evo šta se desilo Caru prije ulaska u Zadrugu

Radomir Taki Marinković, otac starlete Maje Marinković, bijesan je na Filipa Cara nakon što je nasrnuo njegovu ćerku.

Maja i Car su se danas sukobili tokom fotografisanja za medije i tom prilikom se počastili brojnim psovkama! Njihova svađa je otišla toliko daleko, da je Car u jednom trenutku nasrnuo na Maju.

Taki se oglasio nakon haosa i otkrio da ga je prizor koji je video na televiziji itekako potresao.

– Vidi se ovaj klip kako je udario žensko pesnicom u glavu… To je jedan dokazani nasilnik, a ustvari je jedna obična djevojčica. Kada sam ga dva puta nazvao telefonom mjaukao je kao mačka, iako se plaši mačaka, i nije smio da dođe da se vidimo! Jajara jedna… Udara samo na slabije, jer on mrzi Maju, a vidjeli smo kakav je frajer kada ga Kristijan Golubović pred njegovom tadašnjom djevojkom Minom Vrbaški hvata za uho i izbacuje iz Bijele kuće! Svi smo tome svjedočili. On je hrabar samo kada je 10 ljudi iz obezbjeđenja oko njega, a prije mjesec dana je u jednom beogradskom klubu urinirao u pantalone kada su ga tri momka iz kluba izveli napolje. Tom prilikom ga je spasio jedan naš zajednički prijatelj sa bradom, ne bih da mu spomenem ime. To je jedan indijanac običan, nije smio da me pogleda sa šanka, a kamoli da mi priđe – rekao je Taki jednom dahu.

Marinković je takođe oštro demantovao Careve tvrdnje da je Maju podvodio svojim prijateljima.

– To nema veze sa vezom. Zna se ko su Taki i Maja u gradu. Nikada to ne bi dozvolio. Maja ima sve u životu pored mene, zato je svi i mrze. Zna se vrlo dobro ko sam ja već tri – četiri decenije i u kojem se društvu krećem. Došao je iz malog mjesta i “zanijela su ga svjetla velikoga grada”. Zna se da Maja nije djevojka koja ide za novac, a nemaju gdje da je udare pa je udaraju na porodicu. A o njegovoj porodici sam čuo isto to što je Maja izgovorila – rekao je Taki bijesno.

Takođe, Taki ne može da vjeruje da muškaracu uopšte može da padne na pamet da udari ženu.

– Van pameti je da konjina od 130 kilograma udari djevojku od 50 kilograma! Ne podržavam nikakvo nasilje, a kamoli nasilje nad ženama! Majin advokat će da vidi kako će to da reguliše, ali nije isključeno da će krivično odgovarati. Ja se u to ne miješam! – rekao je Taki uzrujano, a kako je izgledao Filipom napad na Marinkovićevu, možete pogledati u videu iznad.

Kurir.rs/Informer