KRV SAM PROPI*ALA ZBOG VAS! Gnjev Anitine majke se prolomio, sudar bivših supružnika uživo: Smrad i kockar, ponovo će u ZATVOR! (VIDEO)

Anita Stanojlović, bivša zadrugarka koja je stupila u istopolnu zajednicu sa zadrugarkom Jovanom Tomić Matorom, bila je gošća emisije “Narod pita” sa Ivanom Marinkovićem, bivšem učesnikom Zadruge ali prethodno i Parova.

Tokom emisije putem telefonskog poziva se uključio Anitin otac koji je jasno rekao da ne podržava njenu istopolnu zajednicu, a potom s eoglasila i njena majka, poslavši poruku voditelji, koja je istu pročitala na glas:

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Ne nerviraj se, ništa nisi slagala, njemu je sve bilo bitnije od vas, počev od golubova, fudbala, kockanja, prokockao je sve. To je smrad koji ne zna kada ste rođeni. Zago*novao se svuda, pa unhappy beži jer svima duguje, možda hoće preko tebe u Zadrugu da bih se čupao iz kockarskih dugova. Ja sam krv propi*ala zbog vas troje, sama i nikada mi niko pomogao nije, a on bolje da spremi alimentacije koje duguje da ne bi ponovo išao u zatvor zbog istih dela. Odrekao te se kada si bila sa Bojanom, jer ga nije bilo briga, a setio se sinova kada sam rekla da ću da ga tužim zbog alimentacija, da bi mene odobrovolji. Ona je svoje vreme provodio u kockarnicama ili na fudbalu, dok vas nije na kolače vodio, a kamoli da vas obiđe – pročitala je Ivana poruku Anitine mame.