LJEKARI SAOPŠTILI U KAKVOM JE STANJU BRUTALNO PRETUČENA DENIZ: Ima kontuziju i povrede po tijelu, a evo gdje se nalazi sada! DETALJI

Deniz Dejm završila je u Urgentnom centru, gdje su joj ljekari ustanovili povrede lakta.

Deniz Dejm, bivša učesnica pete sezone rijalitija “Zadruga”, brutalno je napadnuta, a zatim i pretučena prethodne večeri na jednom prestoničkom splavu zadobivši teške tjelesne povrede kada joj je slomljena ruka, zbog čega je odmah primljena u Urgentni centar.

Dejmova je oko jedan sat iza ponoći puštena kući, a zadobila je povredu ruke. Ona je u Urgentni centar došla sa velikim bolovima, a dežurni ljekari ustanovili su joj povredu lakta, tačnije kontuziju lakta i nadlaktice, prenosi Telegraf.rs.

Podsjećanja radi, kako je otkrio izvor sa lica mjesta za domaće medije da je Deniz Dejm sinoć bila na proslavi rođendana svog prijatelja, gde se cijelu noć zabavljala bez problema, da bi joj u jednom trenutku prišao nepoznat muškarac u alkoholisanom stanju. Aktraktivna starleta ga je najprije kulturno odbila, rekavši da nije zaintersovana za bilo kakvu komunikaciju sa njim, međutim, on to nije htio da prihvati, te ju je najprije verbalno napao, a zatim se i fizički obrušio na nju.

– Deniz je bila na rođendanu jednog svog prijatelja ovde na splavu, uživali su, veselili se, igrali i pjevali… Ma, sve je bilo u najboljem redu, da bi u jednom trenutku jedan muškarac, kojeg zapravo niko nije ni primijetio, ustao i krenuo ka njoj kako bi je startovao. Međutim, njoj se to nije dopalo jer je taj nepoznati momak bio pijan i nije željela da ima bilo šta sa njim, pa ga je najnormalnije rekla da nije zainteresovana. To je probudilo nešto životinjsko u njemu, počeo je da je psuje i da joj prijeti, a zatim ju je udario po nogama i uhvatio za ruku i žestoko je zavrnuo, mislio sam da će je otkinuti! Ona je vrištala, svi smo odmah skočili da sklonimo manijaka, ali smo reagovali prekasno, jer nakon što smo ih razdvojili, Deniz je i dalje kukala na sav glas jer uopšte nije mogla da pomjera ruku. Odmah smo pozvali Hitnu i policiju, koja je brzo reagovala, a ona je završila u Urgentnom, gdje su joj odmah uradili rendgen gornjih ekstremiteta. Sva je izlomljena, od bolova ne može da dođe sebi – kazao je za Republiku dobro upućeni izvor u nemili događaj.

Kurir.rs/ Telegraf.rs