“LJUDI, PA ONA VIŠE NE LIČI NA SEBE”, ŠEHERZADA OBJAVILA NOVU SLIKU: Sve ostavila u nevjerici – evo kako izgleda

Berguzar Korel glumica je koja je svojom ljepotom očarala Srbiju kada je serija “1001 noć” u kojoj je tumačila glavnu ulogu počela još davne 2011. godine da se emituje na našim prostorima. Inače bila je to prva turska serija koja je emitovana kod nas, a veličanstvena Šeherezada osvojila je srca mnogih.

Sa suprugom Halitom Ergenčom, poznatijim kao Sulejman iz istoimene serije, ona uživa kako u ljubavi tako i velikoj popularnosti, a iako se sa malih ekrana povukla te posvetila porodici svaki njen korak prati se u stopu. Tako je izgled lepe glumice neprestano na meti komentara, a nova frizura Berguzar Korel glavna je tema ovih dana, kako turske tako i domaće javnosti.

Glumica je na svom “Instagram” profilu koji vjerno prati više od dva miliona ljudi, objavila fotografiju i mnoge šokirala imajući u vidu da se turska ljepotica odvažila na drastičnu promjenu izgleda.

”Ljudi pa ona ne liči na sebe!; Prelijepa je kakvu god frizuru da ima; Ovako treba svaka žena da mijenja frizure; – bili su neki od komentara ispod objave.

Ona je naime svoju tamnosmeđu kosu osvježila svjetlijim pramenovima, a odlučila se i da skrati šiške što je znatno doprinijelo promjeni.