“MALO BLEFIRA!” Osman potkačio Zvezdana: Ubijeđen da je Ana znala za PREVARE i van RIJALITIJA – Zaprijetio Anđeli?!

Osman Karić postao je novi voditelj radio-emisije “Amnezija” i po prvi put otac bivšeg rijaliti učesnika, Stefana Karića, progovorio je o svom angažmanu.

Osman je poznat kao neko ko je bez dlake na jeziku i ko na sebi svojstven način komentariše aktuelna dešavanja, pa je tako i ovaj put prokomentarisao aktuelni ljubavni trougao koji trese Belu kuću – Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić i Anđelu Đuričić.

– Prvo da se zahvalim Velikom šefu i šefici na poverenju da vodim tu emisiju, trudeći se da opravdam poverenje. Gledaoci, pratite radio “Amneziju” sredom i skidanje maski zadrugara. Još je rano da odlučujemo o tome kome skidamo masku, puštamo ih da se pokažu u pravom svetlu – rekao je Osman i prokomentarisao ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Možda je uradio zbog ljubavi to, možda zbog igre. Ja ga zovem 3 u jedan. Anu greje, Anđelu hladi, a iz Maje ne bi da ga vadi. Jambo u najavi, hoće da uđe u dvorište, da proleti kroz staklo, da seče ruke. Neka pita Bebicu kako se to radi. Malo blefira. Njemu nije problem to što je Ana ušla, mislim da je on to radio i u spoljnom svetu, sad je više boli, jer je to videla. On je u fazonu ”Svuda prođi, kući dođi”, ali sad videćemo. Kao neki su frajeri, a imaju srca kao pauk m*da. Napravio je obruč oko sebe, zapretio im, devojke je obilazio, masirao. Ne znam šta bi Stefan uradio, treba da imaju svoje ja. Da Stefan tako nešto uradi i da se povuče, bio bih ljut na njega – rekao je Karić, a onda se prisjetio Stefanovog učešća u “Zadruzi”, dok ga je u njihovoj kući čekala Jovana.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– On je ustajao, pozdravljao je, ona s ove strane da je voli. Onda je on izašao, bili su na moru, ja sam maltene svadbu planirao, mislio sam da će da se vrate s bebom, oni su se vratili s kerom. Nisam u kontaktu s Jovanom, to je neka relacija koja se razorila sama od sebe. Kad bih je sreo na ulici, pozdravio bih je normalno, kao što je i sada pozdravljam kao i njene roditelje – poručio je Osman.