“MASNO NAPLATIO PREVARU, hoće da bude NOVI SLOBA!” Zvezdan POVEĆAO HONORAR – ima sklopljen DOGOVOR?!

“MASNO NAPLATIO PREVARU, hoće da bude NOVI SLOBA!” Zvezdan POVEĆAO HONORAR – ima sklopljen DOGOVOR?!

Isplivale šok tvrdnje

Zvezdan Slavnić nije u prvi plan izbio jer je sin proslavljenog košarkaša i trenera Moke Slavnića, ni to što je ubio čovjeka i proveo u zatvoru dugi niz godina, čak ni što je bio u vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin, ništa od ovoga nije Zvezdana lansiralo u prvi plan, već njegovo nevjerstvo!

Mlađi Slavnić je nevjenčanu suprugu Anu prevario sa Anđelom Đuričić i tako je postao glavna tema.

Komšije iz Zvezdanovog kraja nemaju lijepe riječi za rijaliti učesnika.

– Ma, pravo da vam kažem, meni tu nešto “smrdi”. Svi oni ulaze u “Zadrugu” kao vjerni muževi, puna su im usta žena, pričaju nadugo i naširoko o braku, a onda ne prođe ni sedam dana, a skoče u krevet kod druge žene. Što nijedan ne kaže odmah da mu u braku “škripi” – istakla je jedna starija gospođa iz Zvezdanovog kraja.

– Nemam ja šta da pričam kakav je njihov odnos bio prije ulaska u “Zadrugu”, ne sumnjam da će oboje nadugo i naširoko pričati o tome. Narod svašta radi zbog pažnje i para. Meni se čini da u tu “Zadrugu” ljudi uđu kad riješe da se razvedu, pa onda taj razvod “masno” naplate. Opet vam kažem, neću ja ništa da pričam, ja samo komentarišem kao običan gledalac. Hajde jedna sezona, ušao Sloba Radanović, prevario ženu i proslavio se. Hajde jedanput. Ali otad u svaku sezonu uđe po jedan koji hoće da bude novi Sloba. Evo, u “Zadruzi 6” je novi Sloba Zvezdan. Ko li će biti u sljedećoj – dodala je sagovornica.

Zvezdan Slavnić

– Isto mislim za sve prethodne prevare i razvode u “Zadruzi”. Odluče oni napolju da će se razvesti, pa onda pred kamerama raščiste račune da bi imali pare da podjele kad izađu, da se makar nekako ovaj će od propalog braka – zaključila je sagovornica.