MENSURU NEĆE BITI DOBRO! Milica Veselinović spremna za ULAZAK u “Elitu”, Ajdarpašiću se ne piše dobro

Bivša zadrugarka Milica Veselinović će se uskoro useliti u “ELitu”, a njen ulazak izazvaće haos.

Kako pišu domaći mediji, Veselinovićeva je dobila ponudu još ljetos, ali je odbila da uđe od samog starta jer je željela da vidi ko će se sve useliti u rijaliti, a i kako bi odmorila od prethodne dvije sezone.

– Milica se istrošila u “Zadruzi 5” i “Zadruzi 6” i htela je da napravi malo veću pauzu, pa da se useli u “Elitu”. Dobila je dobru ponudu, ona je jedan od jačih “rijaliti igrača” i trebalo bi uskoro da se useli Bijelu kuću. Sada uživa u novoj ljubavi i spremna je za sve što joj se može desiti u rijalitiju, naročito za susret sa Mensurom, kog želi da raskrinka – govori za Republiku izvor koji je dobro obaviješten.

Podsjetimo, Milica je nedavno gostovala u specijalnoj emisiji, gdje je dobila priliku da se obrati svom bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću kao Drvo mudrosti. On je shvatio šta se dešava i kasnije krenuo da drami, što će sigurno biti slučaj i kad se Milica useli na imanje.

Ona je nedavno istakla i da Mensur daje drugima za pravo da misle da i dalje gaji emocije prema njoj.

– Ja ne razmišljam o tome, ali svojim ponašanjem on drugima daje za pravo da pomisle da i dalje ima emocije prema meni. Ako budem ušla, ako budem bila tamo, ja ću se prema njemu ponašati kao i prema drugim ukućanima, nema izuzetka – rekla je Milica za RED televiziju nedavno.

Podsjetimo, Milica i Mensur su romansu započeli u rijalitiju i njihova veza bila je turbulentna od samog početka. Borili su se sa osudama ukućana, ali i jdarpašoćeve porodice koja nije bila za njihovu vezu od samog početka, te su vrlo rezervisano komentarisali njihov odnos. Ipak, na kraju nisu uspeli da pronađu zajednički jezik i došlo je do kraha ljubavi tik pred kraj pete sezone rijalitija.

Spekulisalo se da su vezu nastavili, ali u tajnosti, međutim oboje su to oštro demantovali u nekoliko navrata.