MILJANA KULIĆ POBJEGLA IZ ZADRUGE? Zvezdan pokušao da je spriječi i sačuva joj 50.000€! Šmugnula kroz razbijen prozor, slijedi DISKVALIFIKACIJA?!

Rano jutros, nakon emisije “Pitanja novinara”, Miljana Kulić je navodno pobjegla iz Zadruge nakon što je pokrenuta tema o njoj i Lazaru Čoliću Zoli, gdj je Zola rekao da i dalje ima emocije prema njoj, ali da joj nikada neće oprostiti izdaju kada se pomirila sa Bebicom samo nekoliko sati od odnosa sa njim.

Iako Miljana pokušava danima da stupi u kontakt sa Zolom, te ga i zove kod nje u krevet, Zola je rekao da je odbija, a jutros je Zvezdan Slavnić pokušao da spriječi Kulićevu da pobjegne iz rijalitija i zaduži se za 50.000 eura.

Na snimku koji je objavljen vidi se Zvezdan koji se provlači kroz razbijeno staklo, kuda je navodno Miljana pobjegla iz rijalitija, a u opisu vide stoji: “Miksi ponovo otišla”.

U jednom trenutku se i čuje neko kako govori: “Otišla, jel”.

Da li će se Miljana vratiti ponovo ili će ovaj put zaista biti diskvalifikovana?!

Podsjetimo, Miljana Kulić je nedavno osvanula na svim društvenim mrežama nakon što je uslikana u jednom tržnom centru sa Nenadom Macanovićem Bebicom u šopigu, a podsjestimo, Bebica je nedavno diskvalifikovan iz Zadruge, dok je Miljana ostala da se bori za glavnu nagradu.