“MOGLA SAM DA POBIJEDIM, DA SAM ŠUTILA!”

I dalje se nada da su njeni birači ostali i da nije sve pokvarila

Aleksandra Nikolić je u “Zadrug 6” ušla kao dJevojka pobJednika pete sezone popularnog rijalitija Dejana Dragojevića.

Pošto Dejan ima mnogo birača, a ovoga puta se ne takmiči, skoro svi ti glasači su prešli na nju, pa je Aleks bio siguran u njenu pobJedu. Do sada, sve dok nije počinila prevaru i stupila u vezu sa Decijevim suparnikom, Filipom Carem.

Svesna da će je ovaj potez koštati prvog mjesta, Nikolićeva je razgovarala sa Mikijem Đuričićem i pitala ga za mišljenje.

– Mogao sam da pobjedim, kul, da sam bio normalan. Ali ja sam nenormalan – rekao je Aleks.

– Rekao sam, niko mi nije vjerovao, ali bolje si kad ne lažeš, iako je katastrofa. Kao da ljudi znaju šta rade. Možda nisi loša osoba, ali si glup Alex, šta radiš sa svojim životom. Nisam to nigdje video – rekao joj je Miki.

– Nisam svjestan, vjerujte mi. Imao sam takvu šansu, šansu života, da promijenim cijeli svoj život. To što ja radim niko ne radi – rekao je Nikolić.

– Zaista bi pobjedila da si sjedila, šutila, rugao se. Zaljubila si se u Fiću. Zbog nečeg ovakvog možete da uništite svoju životnu šansu – poručio joj je Miki.

– Misliš da sam uprskao? – ponovo ga je upitala Aleksandra, aludirajući na to da li još ima šanse da osvoji to prvo mjesto.

– Kako to da nisi. Za tebe da… Pola će se podijeliti, ko će osuditi Dejana, da je bio manjkav, a ima još polovina koja će ti zamjeriti – odgovorio joj je Đuričić.