“MOJ SIN IMA TRAUME, ZBOG ZVEZDANOVE MAJKE”: Ana grca u suzama, evo šta je priznala – JAVNOST U ŠOKU

“MOJ SIN IMA TRAUME, ZBOG ZVEZDANOVE MAJKE”: Ana grca u suzama, evo šta je priznala – JAVNOST U ŠOKU

Zorica se šokirala!

Ana Ćurčić je doživjela šok kad se vratila na žurku i vidjela kako Zvezdan Slavnić igra sa raznim zadrugarkama. Napustila je žurku sa Zoricom Marković i otvorila joj je dušu u pabu.

-Zbog koga, zbog čega? – pitala je Ana.

-Hoćeš u kuću? – pitala je Zorica.

-Hajde – dodala je Ćurčićeva.

-Ne mogu da gledam ovo, toliko mi je ponižavajuće. Meni se vraća ono četiri godine čekanja zatvora, njegove mame, koju sam kao svoju gledala. Kako je on jedan površan čovjek. Vraćaju mi se scene mog života. Kako sam ga poštovala dok je bio u zatvoru… Mislim da me je baš obanuo. Na kraju ću uvidjeti da li je, ali… Baš me je obmanuo. Gdje su ti kodeksi i životna načela? Gdje ti je sviest? Mnogo mislim o djeci svojoj, mnogo sam se ogriješila o njih, to sebi ne mogu da oprostim. Dovela sam ih u neke situacije boreći se za nešto. Moj sin je doživio veliku životnu traumu kad je njegova mama htjela sebi nešto da uradi, on je nju spasio. Ja sam bila tad na treningu. Bila je tu od moje ćerke najbolja drugarica, volim je kao svoje dijete… Toliko ima dubokih stvari koje sam uradila – pričala je Ana kroz suze.

-Au, j*bote… Brate… A čekaj, on je bio u zatvoru kad se to desilo? – pitala je Zorica.

-Da, on ju je doveo da je čuvam. Ona ima to otkad se desila ta tragedija, pa što je starija, to je češće. Te 4 godine je bila sa nama. Bilo je teško jako. Pomagala mi je i ZVezdanova ćerka i bivša žena, ona je melem na ranu. Ona mi je tu kao sestra rođena – ispričala je Ćurčićeva.

-Svi su ljudi, šta bi sa njim? – pitala se Zorica.

-Mali lični nagoni – dodala je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

(pink.rs)