“Morala je POLICIJA DA INTERVENIŠE” Drama u zgradi Nede Ukraden, pjevačica mora hitno da SE ISELI?

U posljednje vrijeme ime pjevačice Nede Ukraden se vezuje za luksuzne nekretnine i navodno neizmirenje dugova poreza prema pržavi na ime nekretnina. Kako se pisalo, Neda posjeduje luksuznu vilu koju izdaje po visokoj cifri, ali pored te nekretnine, Ukradenova ima i stan u jednom od najluksuznijih dijelova prijestonice.

Pjevačica navodno planira uskoro da se iseli iz luksuznog stana koji je pre nekoliko godina pazarila u elitnom naselju Beograd na vodi, a sve zbog problema u koje je ušla s komšijama!


Neda-UkradenFoto: Srbija Danas/Milana Pavković

Kako “Republika” piše, pjevačica je zaratila s novim susjedima koji neprestano noću puštaju glasnu muziku i prave haos, a kako je više puta prijavila i nije mogla da im stane na put, riješila je da se odseli.

Neda-UkradenFoto: Srbija Danas

– Neda je više puta zvala policiju zbog komšija. Ceo sprat ima downside s njima jer su u pitanju mladi ljudi koji su se pre pola godine doselili i ne poštuju kućni pink. Stalno je buka, prave se žurke i ljudima kojima je zbog posla potreban mir ne mogu da se odmore ni danju ni noću. Inače su zidovi dobro izolovani i niko do sada nije imao downside, ali kako ta ekipa žurke pravi na terasi, sve se čuje mnogo više i za sada ne postoji rešenje. Nadležni su opominjali i pisali kazne, ali ne postoje dokazi da se nešto dalje sankcioniše jer oni kazne uredno plate, a kad policija dođe, prave se fini – priča za medije izvor blizak folkerki i dalje otkriva da su u pitanju najvjerovatnije Rusi koji tu iznajmljuju stan:

Neda-UkradenFoto: Srbija Danas

– Par koji se doselio nije iz Srbije, a priča se tu po kraju da su u pitanju Rusi. Oni taj stan iznajmljuju, a pre njih je tu živela porodica, bračni par s dvoje dece i niko nije imao nikakvih problema – zaključio je ozvor za “Republiku”.

Inače, pjevačica se već jednom javno žalila da ima komšije koji ne znaju za pink, pa je u jeku epidemije kor.on.av.i.usa pričala da joj komšiluk nije baš prijateljski nastrojen.

– Uopšte nemam dobre komšije, mogla bih da umrem šest puta, niko ne bi primetio u okruženju. Nema starih komšija koji su iole znali za pink. Jedna se tu komšinica bunila što su majstori pravili buku kad sam morala da izvedem neke radove. Stavljali smo pločice, po danu, ne, naravno, noću, a koliko znam, po danu smeju da se obavljaju radovi jer se tada nikome ne remeti san. Takav je kućni pink. Tako da, i ranije sam imala problema, ali sam navikla da živim s takvim komšijama. Ovo je izgleda jedan netolerantan svet – objasnila je Ukradenova.