“MOŽDA JE ON OČEKIVAO DA…” Aleks opet priča o Dejanu: OVO JE KRILA DO SADA

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Otvorila dušu

Ovonedeljni potrčci, Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić iskoristili su vrijeme predviđeno za spavanje tako što su pričali o raznoraznim temama.

Slavnića je veoma zanimalo sve u vezi Aleksandrinog i Dejanovog odnosa.

– Misliš da sam upala u neke tripove? – pitala je Aleksandra.

– Jako je čudno da posleij svega ne znaš šta radiš. Šta se tebi desilo? – upitao je Zvezdan.

– Ja ovo stvari nisam doživljavala u tri života. Ušla sam zauzeta, pa je sad drugačije – govorila je ona.

– Ti znaš koliko si mogla da funkcionišeš. Ja ne znam šta si se ti istripovala. Da li ti je proradilo i probala si nešto isto kao on, svako ima svoje razloge – pričao je Slavnić.

– On mene ne bi ostavio sigurno, poznajem ja njega dobro. Neću da pričam neke stvari, ali možda je on očekivao da ću uraditi ovo što sam uradila – govorila je Aleks.

– Stavio te je na test? – pitao je Zvezdan.

– Znači da me nije volio dovoljno i da je želio neke druge stvari – rekla je Nikolićeva.

– Da nije sa tobom možda je mogao sa Rešićkom. Mislim ljepša si i zgodnija. Prijala si mu i to je to. Ako ti je poslao ovde i znao da ćeš da napraviš nešto to je jako pokvareno. Ako te je testirao, onda je to jako pokvareno. Ako nekog voliš, što bi testirao? Je l’ si osjećala da si bila sa njim i da ti to pokazuje više nego ljubav? Da ima osećaj kao da je on tebi dužan, a ne srećan? To bi morala ti da osjetiš – nastavio je Zvezdan.

– Bilo je svašta između nas, strasti, ali plakao je zbog mene mnogo puta i kad sam trebala da uđem ovde – odgovorila je Aleks.

– Da li možeš da mi kažeš šta ste pričali u Rajskom? Kad ste se vidjeeli šta ste radili? – pitao je Zvezdan.

– Ja sam plakala, on me je grlio i ljubio, ljubio… Ne znam šta da kažem, od šoka, posle pričao da me voli i da voli da sluša moja izlaganja, bio je iskren. Bio je onako ponosan na mene – odgovorila je Nikolićeva.

– Koje su mu posljednje riječi? – nastavio je Slavnić.

– Da budem jaka i da ne ćutim nikome, a ja sam ga pitala da li će doći… To je bio 2. oktobar, a ja sam u decembru rekla – izjavila je Aleksandra.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.