MUŽ IZBACUJE MENE I DJECU IZ KUĆE NAKON 20 GODINA BRAKA I TO ZBOG NJE: Kad mi je poslao sliku, uhvatila sam se za glavu, OVAKVA ŽENA S NJIM?!

MUŽ IZBACUJE MENE I DJECU IZ KUĆE NAKON 20 GODINA BRAKA I TO ZBOG NJE: Kad mi je poslao njenu sliku, uhvatila sam se za glavu, OVAKVA ŽENA S NJIM?!

BONUUS:

Do sinoć sam bio najsrećniji čovek na svetu. Tačnije do 02:10 jutros kada me je devojka sa kojom sam u vezi 2, 5god. Nazvala i iz vedra nema i rekla da me ne voli više i da me ostavlja. Ne bi mi ovo bilo toliko strašno da poslednja poruka od nje nije bila u 23:30, , laku noć ljubavi, jedva čekam da dođeš, jako sam te željna budna te sanjam”. Ne mogu da dođem sebi, osećam se slomljeno.

Starija sestra se godinama “zavlači” sa momkom, te su skupa, te su raskinuli, te ga voli, te je najgori na svetu… momak je bio sebičan, nezreo, lagao, varao, nije znao šta želi, obični lezilebaroš… Na kraju je i ona to shvatila i odlučila raskinuti zauvek. Tri meseca posle se javila familiji da se verila. Pogodite s kim. Razvod u najavi.

Roditelji su nešto najljepše na svijetu, čuvajte ih dok ih imate!

Mama mi je davno pričala kako je kao devojka na jednom letovanju upoznala dečka sa kojim je osetila neverovatnu hemiju, ali ona je bila zauzeta, on takođe i nikada se ništa nije desilo. Tata je umro pre deset godina, ona od tada nije imala nikoga i rekla je da sumnja da će ikoga i pronaći, iako smo je mi ohrabrivali. Jutros je, dok smo pile kafu, delovala srećno i poletno kako nije još otkad je tata bio živ. Ispostavilo se da je pre dve nedelje srela tog “dečka” na pijaci, saznala je da se nikad nije oženio, da trenuno nije ni sa kim, pa su razmenili brojeve telefona, čuli se redovno i trebalo bi sutra da idu na piće pa je htela da vidi šta sestra i ja mislimo o tome. Da ima krila, mislim da bi poletela. Sad jedva čekamo! 🙂

Moja sestra je postala vegan i sad ima posebne zahtjeve kad dolazi nekome u goste. Obećala sam napraviti kolač sa veganskim jajima i sojinim mlijekom, ali mi se to gadi pa sam napravila normalan kolač. Nije ni primjentila razliku. Neću ja posebno kuhati za nju, a posebno za nas ostale. Neka si sama donese svoju hranu.