NA ULICI JE PRONAŠAO NOVČANICU: A onda je uslikao šta piše na njoj

Ovaj čovjek je na ulici našao novčanicu od 5 eura.

No, ispostavilo se da je ta novčanica nešto zapravo drugo.

Evo zbog čega je bio razočaran.

Ipak, moramo priznati da je reklama jako domišljata.

 


 

BONUS:

Ježim se onih djevojaka koje nemaju prijateljice već se samo druže sa muškarcima. Uglavnom kažu da je to zbog toga što muškarci manje tračare, opušteniji su ili ih kao druge cure ne vole. Uvjerio sam se da je to glupost i laž. Mada ako ih zaista baš nijedna cura ne voli problem je u njima. Ako od čitavog ženskog roda ne možeš imati jednu drugaricu, treba da se preispitaš. Pravi razlog je taj što vole biti u centru pažnje, znao sam par takvih i sve su bile iste. Žele svu mušku pažnju samo za sebe, uglavnom budu ljubomorne ako neki njihov drug nađe curu. Ne vole kada druga djevojka dođe u društvo i odmah im ta cura postane neprijatelj i ogovaraju je i pokušaju da nas okrenu protiv te druge cure jer su ljubomorne što pažnja više nije samo njihova. Vole da budu glavne i ne žele konkurenciju, zapravo su one te koje ne vole druge djevojke a ne suprotno.

Shvatio sam da sam je izgubio kad sam vidio sa kojom ljubavlju gleda njega i da godine pijančenja, izlazaka, prijatelji i lake žene ne mogu zamijeniti pogled kojim je nekada gledala mene.

—-

Drugarica je počela da radi u nekoj firmi, gde radi jako puno muškaraca a vrlo malo žena. Inače je u dugoj vezi, sa prelepim i predobrim dečkom. Ali, samo priča o jednom kolegi. Kako ona priča o njemu, u očima joj se vidi da joj se on sviđa. A po njenoj priči zaključujem da se i ona sviđa njemu, iako to nikada konkretno nije rekla. Sa njenim dečkom se svađa od kako je počela raditi, sve joj smeta, a dečko je stvarno za poželeti. Dođe mi da odem i da mu kažem da stalno priča o tom kolegi (s kojim je sigurno imala nešto, samo zna moj stav o prevari pa ćuti), pa nek se zapita. Žao mi je tog dečka, zaslužuje mnogo bolje. Da ne bude zabune, ja imam dečka 3 godine, ali ne mogu mirno da gledam šta ona radi ovom dečku. Po meni bolje i raskinuti nego ovo. Čim ti se dopadne neko drugi, makar i prolazno, znači da sa ovim prvim više nema šta da tražiš. Ja pored ovog mog ne bih mogla ni pomisliti na drugog. Žene, zaista znate biti odvratne.