Nakon pisma Velikog šefa uslijedila direktna nominacija: EVO ŠTA JE HITNO ODLUČENO

“Ja ću nominovati osobu koja mi je bila u jednom trenutku zanimljiva”, rekao je Janjuš

U Zadruzi već po tradiciji svakog petaka odabrani biraju ko će biti direktno nominovan.

Nakon pisma od Velikog šefa, usledilo je glasanje, i odabrani su odlučili da to bude Nikola Jovanović, poznatiji kao Predsednik.

– Odabrani, kao što znate, petkom je na vama važan zadatak. Odabrani ne mogu nominovati istu osobu dva puta zaredom, primijetili smo da olako shvatate ovaj zadatak kao i da vaša obrazloženja nisu takva. Treba da nominujete onoga ko po vama treba da napusti “Elitu”, kao i onog kom biste voljeli da vidite leđa. Neophodno je da obrazložite svoju nominaciju. Počnite odmah – glasilo je pismo Velikog šefa koje je stiglo na adresu imanja u Šimanovcima.

– Ja ću nominovati osobu koja mi je bila u jednom trenutku zanimljiva, to je ovaj Predsednik, kreten. Sada mi je naporan, iritantan, provokator. Moram da kažem da je Helena najnemoralnija djevojka koja je ušla ovde, ta djevojka bi se je**la sa bilo kim. Neću da je vrijeđam, ali je baš ono… Pih – rekao je Janjuš.

– Što se mene tiče, Helenu bih ostavio da pokaže ko je i šta je, tek što je počela. Ja ću da se složim sa Janjušem i nominovaću Predsednika. Čovjek mi je iritantan, on se nakači samo da bi izazvao nekoga, kačio se na djevojke koje su imali neke momke – istakao je Bebica.

(Telegraf.rs)