“NAMAZAN SI, KVARAN, prelaziš u šlihtaru!” Maja ušla u crveno – Prijeti da će objelodaniti TAJNU zadrugara

Ovosedmični vođa, Mikica Bojanić, dijelio je budžete u Beloj kući.

Na red je došla Maja Kovačević koja se iznervirala zbog malog budžeta, pa je osula paljbu po Mikici.

– Zoli srednji budžet, drag si mi. Izgradio si se kao rijaliti igrač. Svi znamo da si sa Miljanom top. Dobar si dečko. Imaš neku svoju priču, mišljenje, kažeš šta misliš, nemam loše mišljenje o tebi – rekao je Mikica.

– Voleo bih da se svi sredite za moj rođendan – dodao je Zola.

– Petrući, dobar si dečko, neću da ti se mešam, znaš verovatno zbog čega ovo trpiš – dodao je Bojanić.

– Trpi i ona mene – rekao je Petrući.

– Palčice, mali budžet. Okej, zaljubila si se, ali preteruješ – nastavio je Mikica.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Valentini mali budžet. Mlada si, dosta zadrugara kad nešto uradiš kaže da može to da ti se pređe jer si mlada. Bez obzira na godine, bezobrazna si, iritantna, možeš drugačije da se ponašaš prema ljudima. Ako nas 20 kaže da je tako, onda je tako. Povedi računa o ponašanju – istakao je Mikica.

– Znam gde sam došla i šta se ovde radi, hvala na malom budžetu, neće promeniti naš odnos – rekla je Valentina.

– Korektan si momak, Rodni. Srednji budžet. Ne znam, brate, stvarno. Okej si prema meni. Srednji budžet za moju drugaricu Milicu. Na početku si se izblamirala, sada si stala na noge, sama vidi kako ćeš dalje. Namazana si i kvarna, ali to je pozitivno – rekao je Mikica.
– Hvala, Mikice, meni novac nije bitan, zamerila bih mali budžet. Naše druženje je i za više od 5.000. Nadam se da ćemo ostati na ovakvoj relaciji – odgovorila je Milica.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Maji Kovačević mali budžet, jutros si iznela nešto što me je frapiralo, da sam poltron. Bio sam uvek tu za tebe, u svakom smislu. To što sam ti dao mali budžet, ne znači da nemam lepo mišljenje – rekao je Mikica.

– Mića je pitao o kome sam promenila mišljenje. Namazan si, kvaran, prelaziš u šlihtaru. Evo kome si dao velike budžete. Neću te ovde izblamirati i reći kakav si zapravo i šta si napravio, čisto zato što sam ja veća osoba. Hvala na velikom budžetu – odbrusila je Maja.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.