“NE DAM JOJ DA IDE KOD ZVEZDANA, BIĆE MOJA!”: Prvo oglašavanje BIVŠEG MUŽA, spreman na SVE zbog Ane!

Ozbiljne emocije gaji prema Ćurčićevoj.

Ulazak Ane Ćurčić u Zadrugu napravio je kompletnu pometnju, kako u Bijeloj kući, tako i napolju.

Ćurčićeva izaziva veliku pažnju gotovo svakodnevno, a pogotovo slobodnih muškaraca, koji ne kriju simpatije prema bivšoj nevjenčanoj supruzi Zvezdana Slavnića.

Jedan od njih je i bivši muž Divne Milanović, poznatije kao Divna DNK, koji je “odlijepio” za Anom.

Samozvani pilot iz Miloševca, Almir Asanović, otkrio je svoja osjećanja prema Ćurčićevoj.

– Ne mogu više da gledam kako se Ana muči. Kao vojni pilot aviona Mig 29 lovca bombardera moram da se oglasim i kažem šta mi leži na srcu. Ani šaljem iskrene, tople i zaljubljene poruke. S obzirom da je mučena žena i da joj je nanijeta duševna bol od strane njenog muža, ja kao pripadnik ozbiljne ustanove sam iskreno, ali zaista iskreno ne interesuju me fanovi, povređen. Iskreno sam zaljubljen u Anu i u njenu divnu i plemenitu dušu. Moram da uđem u Zadrugu. Čim me bude ugledala shvatiće šta je pravi muškarac kada joj moja suza pilotska prava sa nježnim toplim poljupcem sleti na njen obraz i iskreno je nježno poljubi. Biće joj mnogo lakše. Sve zvijezde svijeta ću joj skinuti, jer je ona pile moje i shvatiće kako je moje srce iskreno voli- priča svoje emocije Almir i veruje u zajednički život sa Ćurčićevom:

– Živećemo u Miloševcu kod mene. Ovde je mnogo lijepo, a njoj treba mir. Ona je moja neubrana jagoda. Ako uđem u rijaliti, a ona bude željela da pobjegnemo prije nego što se rijaliti završi, ja sam spreman na to.

– Ako joj ikad zadrhti duša neću joj dozvoliti da ide ka Zvezdanu ja ću biti njen dragi zauvijek – siguran je on.

Asanović ima toliko ljubavi u sebi da ni Divnu neće da ostavi na cjedilu:

– Ona je za mene prošlost, ali mi smeta što je njen sadašnji muž Marko koji je budaletina vrijeđa i ponižava. Pored nje on gleda u međunožje drugih žena u rijalitiju. Ja volim sve žene ovog svijeta, ali nisam švaler kao on. On glumi Drakčeta iz serije “Moj rođak sa sela” i Sekulu da ima kao više žena, a nije ni da se rukuješ sa njim. Meni je Divna i u takvom stanju sa grbom na leđima bila dobra. Marko jeste bogat čovjek, ali ima lošu dušu. Ja sam figurativno siromašan, nemam osnovne stvari za život, ali sada imam kupatilo – priča Almir i dodaje:

– Divnina sestra je urgirala da se ona uda za Marka, a ne za mene jer sam ja za nju slepac, a njemu je majka u Austriji. Ja sam je čuvao, a on je Divnu jurio iz kuće iz Dubnice. Sram ga bilo, nenormalan je, plaćao je žene za se*s. Ja sam Divnu liječio vodio sam je na VMA i rekli su mi da ne može da se operiše jer je operacija komplikovana i rizična.

(Srbijadanas)