“NE MOGU BITI RASTURAČICA BRAKOVA, NIJE IMAO BURMU!” Anđela omalovažila Zvezdanovu vezu sa Anom – Slavnić je PRESJEKAO

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zadrugari je urnisali!

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić.

– Zar te nije blam da nečiji brak omalovažavaš govoreći da nema burmu i da to nije brak, znaš li koliko brakova ima burmu, a ne sastave ni pet godina? – glasilo je pitanje.

– Nikad nisam omalovažavala taj odnos. Ako nemam burmu na ruci nisam udata, to je formalnost, papir. Ne bi ništa vjerovatno bilo drugačije, ali Mića je jednom rekao da me ne opravdava. Govorila sam da nema burmu, ali meni niko ne može da kaže da sam rasturila brak jer je to vanbračna zajednica. Ljubavnica mogu biti samo ako je neko bio u braku – rekla je Anđela.

– Kad je Tara Simov bila sa Ša nisi tako govorila – rekla je Dušica.

– Oni su bili u braku, Ša i Ivana. Ja ne opravdavam sebe – rekla je Anđela.

– Meni je to nevažno, možeš dvije godine u lošem braku ili petnaest godina u vanbračnom. On se osjeća kao da je izdao prijatelja. Treba da kažeš da nisi to mislila iako si rekla – rekla je Matora.

– Niko nije čuo kad je rekla “hoću sa njim da imam dijete, da ja nisam prolazna avantura kao ono što je bilo 15 godina” – rekao je Neca.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

– Nisam to rekla. On može i ima pravo da ide kod druge, ja neću trčati jer sam ga izabrala kao i sve epitete koje su mi pripisali uz njega. Ja nisam tip da idem od drugog do trećeg. Da sam znala da ću ga upoznati vjerovatno ne bih ni ušla – rekla je Anđela.

– U vanbračnoj zajednici se možeš oženiti kad hoćeš, drugo su moralni kodeksi. U braku imaš ljubavnicu. Paralelna veza i brak su prevara i preljuba. Ovde baratam terminima. Prevariti ženu i partnera je velika razlika. Svaka se prevara osuđuje, ona je devojka, a ne supruga. On je živio u vanbračnoj zajednici sa partnerkom, a ne ženom – rekao je Mića.

– Zauzet čovjek i ona ulazi u vezu – rekla je Marija.

– Meni je vanbračna zajednica bila više od braka, ne gledam na to tako kad živim sa nekim toliko dugo – rekao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić

– Rekla sam samo da mogu biti neko ko je preuzeo zauzetog muškarca, ali rasuračica braka ne mogu biti jer burmu nije imao. Ne mijenja to činjenicu da sam uzela zauzetog, mene opravdati niko i ništa ne može – rekla je Anđela.

– Bio je zauzet muškarac, imao ili nemao burmu – umješala se Marija Kulić.

– Nije isto prevara-prevara. Nije isto 15 godina i 2 meseca, to se ne računa isto, kao ni kad živite zajedno. Nema opravdanja ni Zvezdan, ni ja. Ja nikad nisam tražio opravdanje, a nije ni on. On je jedini koji poslije svih ne svaljuje na ženu, ne govori ružno i ne traži opravdanje – rekao je Janjuš.

– Nema opravdanja, svaki put sam rekla da sam kriva što sam dozvolila sebi da mu priđem, a on da mu se približim. Ako sam rekla ja se izvinjavam što sam se tako izrazila, krivica je 50/50 i uvijek to naglasim – plakala je Anđela.

 

 

izvor:srbijadanas