“NE SMIJEMO DA PRIČAMO O TOME, OVO JE OTIŠLO PREDALEKO!”: Car i Matora u STRAHU – ogorčeni na Zvezdana

Jovana shvatila da su ovo preozbiljne priče za rijaliti!

Noćas su Jovana Tomić Matora i Filip Car porazgovarali o Zvezdanu Slavniću i njegovom ponašanju, kao i o Aci Buliću, prvom dečku Ane Ćurčić.

– Ja sam znao kad si ti dobila pitanje, jer sam znao od nekih mojih prijatelja pravih. Neki naši pravi, kao onaj na J – rekao je Car.

– Rekao ti je Bruno. Ja sad imam ozbiljan problem, ti ne znaš. Taj čovjek je sa svim mojim prijateljima povezan. Ovo više nije rijaliti… Ako je Ana došla i meni rekla na upoznavanju… Ja njegovog brata znam, držim kafić u Železniku 10 godina, jer mi je njegov pokojni otac to dao. Ja sam došla ovde da se smirim. Ja ga volim, moja duša je tu – dodala je Matora.

– Odrasla si sa njima – nastavio je Filip.

– Znaš kako ja gledam u glavi. Kako taj neko je odobren i prihvaćen? Ne možeš ti da budeš negdje ako ne vrijediš – istakao je Filip.

– Ja nikad svoje drugare nisam prodala. Ne smijemo ni da pričamo, samo ću ti reći, taj čovjek kojeg Ana imenuje i pominje imenom i prezimenom, on je od Josipa drug, on me je upoznao sa Josipom – dodala je Matora.

– Ali on je preozbiljan, da bi odobrio njega (Zvezdana). Kako se to on ponaša? On treba meni da bude reper – govorio je Car.

– Pazi, kad kažu za Acu Bulića. Ja nisam znala da je on (Zvezdan) na suprotnoj strani. Ovo je otišlo predaleko, meni je prpa već. Dušu je prodao, Car plače zbog njega večeras – istakla je Tomićeva.

– On je prvo rekao tebi, pa meni. Vjeruj mi, ovo su sad ozbiljne stvari. Ne smijem da pričam. Trebalo je da mi kaže, sad sam ja u situaciji. Svašta bih ti rekla, ne možeš da shvatiš koliko je ozbiljno – govorila je Matora.

– Kaže mi da ga ne prodam, a prodao je on mene – rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku: