“NE ŽELIM NIKADA DA IH SRETNEM!” Ivanova djevojka Jelena BIJESNA nakon sinoćnje drame Kulićki i Marinkovića

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Imala je šta da kaže!

Tokom sinoćne emisije “Pitanja gledalaca”, Miljana Kulić doživjela je pomračenje kada je čula da se Ivan Marinković šalio kada je pogriješio Željkov datum rođenja, zbog čega mu je zabranila da ga viđa.

Naime, kako se tokom emisije nastavila rasprava Miljane i Ivana, Marija Kulić iznijela je svoje mišljenje ovim povodom, a to je da Marinkovića ne zanima ni Željko, ni njegovo prvo dijete, već samo ono na kom će raditi sa Jelenom.

Ivan Marinković

Ovim povodom, oglasila se Jelena Ilić:

-” Ništa čudno…Mislim da Miksi nešto nije prijalo juče, pa se odjednom sjetila da je vrijeđa to što ne zna datum i to baš u emisiji, lajv programu…Meni se dopada što se Ivan sve bolje slaže sa Marijom, ali ona se mijenja kako duva vjetar ili kako rijaliti “zahtjeva” od nje. Sve je to lažno. I razni hvalospjevi o meni. To da li sam ja nesto kupila Željku, ne tražim zahvalnost, pogotovo ne od njih. Ne želim nikada da ih sretnem nakon tolikih uvreda, a i prijetnji upućenih meni. To radim jer su djeca najvažnija, čija god bila, a Željko je Ivanov sin. Ja znam da Je Ivan svake godine čestitao rodjendan Željku, barem putem sms poruke upućene Siniši ili Mariji…Mariji očigledno već prelazi u opsesiju da pronađe nešto zbog čega bi našu vezu pokušala da poljulja, što je meni smiješno “- rekla je Jelena, te je dodala:

Jelena Ilić

– “Ti ljudi nisu svjesni kakva je naša ljubav, šta smo sve prevazišli, koliko smo problema napravili sebi i našim porodica. Na kraju koliko smo se izdigli i stvorili sebi mir i jedan veoma lijep život. Rijaliti je samo 10 mjeseci posla koje Ivan treba da “odradi” i da se vrati tamo gdje smo nas dvoje sebi stvorili naš svijet. Nadam se da će Željko biti uvek u Ivanovom životu” – zaključila je Jelena.

 

 

izvor:srbijadanas