NEKADA SU BILI DRUGOVI A SADA GA JE SE JAVNO ODREKAO: Kristijan Golubović progovorio o Zvezdanu i njegovim SRAMOTAMA: “Narušio je ugled”

Stao na stranu njegove žene

Kristijan Golubović je bio gost voditelja Stefana Miloševića Pande i Anastasije Buđić u emisiji “Pitam za druga”. Nakon odgledanog priloga o svađama Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, Kristijan je dao svoj sud.

– Bio si na samom startu, znaš Zvezdana, kako ti se sada razvija cijela ta situacija? Došli smo do momenta da mu je ušla nevjenčana supruga, pa se opet pomirio sa Anđelom. Kako gledaš na to? Često plane – pitao je Panda.

– Iz poštovanja prema Moki Slavniću, koji je bio vau ličnost i ostao mi prijatelj… Sam o sebi je rekao skoro sve odnosom prema Ani, koja ga je čekala. Pečenje, trista drugih stvari. Ja sam imao adute i znao sam previše o njemu, ali sam čuvao kao keca u rukavu ako se slučajno drzne da krene na mene – krenuo je Kristijan, pa nastavio:

– On je za mene postao ništavan tada kada je Uroš pred njim rekao svašta o meni, a on je čutao kao p**kica. Poljubio me je u čelo i obraz kad sam imao sukob sa Urošem. Nikad me nije zanimao kao čovek da ga opisujem kakav jeste. Ukazao sam mu poštovanje zbog oca, nije mi uzvratio. Car pljuje mene, a on ćuti kao mula, čak kaže: “Nisam ti ja on” – dodao je Golubović.

ZadrugaFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
– Ja sam Miljanu Kulić gađao tortom, mogu da kažem da mi ne služi na čast što sam to uradio. Zvezdan je učinio previše toga da naruši sliku i integritet pred narodom. Narušio je ugled. Ako gađa ženu koja ga je čekala, šta bi nama uradio… – rekao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: