“NERAZDVOJI SMO” Džejla Ramović sa osmijehom na licu PROGOVRILA O ODNOSU SA POZNATIM VATREPOLISTOM

Lijepa i talentovana pjevačica Džela Ramović već neko vrijeme živi u Barseloni, a u intervjuu za Grand otkrila je kako funkcioniše njena svakodnevica i da li joj je i dalje teško da bude odvojena od porodice.

– Pošto je prošlo godinu i po dana otkako sam otišao, više mi nije teško da se odvojim od porodice. Naravno, uvijek mi nedostaju, ali jednostavno smo to prihvatili – rekla je pjevačica i otkrila da li je u međuvremenu naučila španski.

– Još uvijek učim španski, a mogu da komuniciram na engleskom. Za sada mi je on primarni, a kako je Barselona turistički grad, to nije ništa čudno – rekao je Ramović za Grand.


S obzirom na to da je pjevačica veoma atraktivna, nismo mogli a da je ne upitamo da li joj se Španci udvaraju i daju komplimente.

– Ovdje dobijam mnogo više pažnje jer svi znaju ko sam, dok sam u Španiji nepoznat, što mi se za sada sviđa, jer sam potpuno opušten. Komplimenata ima, a ja ih prihvatam normalno, kao i svaka druga djevojka – odgovorila je Džejla.

Pjevačeve sestre su se nedavno udale, a ovi događaji donjeli su sreću i radost porodici Ramović.

– Svi smo bili veoma srećni i uzbuđeni. U tom periodu sam bio u Bosni jer sam imao operaciju koljena, jednostavno sam morao biti tamo pa sam proveo sve te divne trenutke sa svojom porodicom. Proveli smo svu tu organizaciju zajedno i oni sada uživaju u svojim životima. Nije nam bilo stresno, a zašto bi, to su lijepi i srećni trenuci – istakla je pjevačica.

Džejla i njena sestra iskoristile su simboličan gest na vjenčanju, a sada nam je pjevačica otkrila o čemu se radi.

– Imali smo ideju da na jednom vjenčanju budemo u istim bojama, a na drugom u različitim bojama, ali u istim haljinama. Jako smo bliski i htjeli smo da na taj način budemo zanimljivi i posebni – objasnila je Ramovićeva i prokomentarisala da li je zadovoljna reakcijama na svoju novu pjesmu:

– Veoma sam zadovoljan, oduševljen sam reakcijama. Hvala svima koji su slušali pjesmu, slučajno sam je dobila i zaljubila se na prvo slušanje. Na kraju smo sve začinili onim poznatim spotom na Islandu – rekla je pjevačica, a potom otkrila da li je istina da je bliska s hrvatskim vaterpolistom koji živi u Barceloni. Šta je rekla o njihovoj vezi saznajte u videu.