„NI JADRANSKO MORE NE MOŽE DA JE OPERE OD BRUKE!“ Bivša zadrugarka razvezala jezik o Anđeli, otkrila šokantne detalje

Anđela Đuričić koja je sebe predstavila kao moralnu djevojku u „Zadruzi 5“, šokirala je sve kada je u „Zadruzi 6“ uplovila u vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem koji je u tom trenutku bio u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić.

Tim povodom oglasila se pjevačica Milica Dugalić i rekla da je Anđela svojim postupkom obrukala sebe i svoju porodicu koja živi u Crnoj Gori.

-Anđela nije iz Herceg Novog, ona je iz Đenovića. Ne znam da li znate, ali to je baš selo. Trideset godina provodim tamo leto, moja sestra ima tamo kuću. Njene roditelje sam viđala, viđala sam gospodu, leti kada su iznajmljivali apartmane… Njeni roditelji se sada osećaju jadno, bedno i poniženo. Nisu se nadali da će njihova uzdanica kojom se ponosila cela Crna Gora, a možda i šire, ovo da im priredi. Anđela je bila reper vaspitanja. Šta će sada da kažu? Nju ne može ni Jadransko extra da opere od bruke! Koliko god da je Ana na niskom nivou, u blatu, i koliko god da se Ana valja, uvek će ispod nje biti preljubnica, koja mu se prepustila – smatra pevačica, koja je otkrila i da li osuđuje Anđelu.
Ona priča o tome da će joj on napraviti troje dece. Da će imati dva psa i da će živeti u bungalovu, kao na Adi Bojani, ali to je nerealno totalno. To se neće desiti, nikako. On kada izađe i naiđe na osudu javnog mjenja, on će se potpuno preneraziti. To što ga podržava Moka, pa on je i sam pravio stotinu cirkusa. Moka je sebi dozvolio da od jednog sportskog giganta živi u domu za nezbrinute – prokomentarisala je Milica Dugalić u jednoj emisiji i istakla da je Zvezdan Slavnić „kockar, hohštapler, bezobraznik, drzak čovek i čovjek koji prijeti“.