“NIKAD SEBI NEĆU OPROSTITI” Dejan Dragojević

Dejan Dragojević je ostavio svoju djevojku Aleks Nikolić što je izazvao pravi mali potres među fanovima Zadruge. On se sinoć nije oglasio u pinkovoj emisiji, ali je zato došao na konkurentsku televiziju gde je gostovao kod nekadašnje zadrugarke Tare Simov.

Tara Simov ga je pitala da li se kaje zbog izgovorenih riječi svojoj porodici dok je bio u rijalitiju.

– Da, to je moja najveća životna greška. Nešto što ću da pamtim čitav život. I dan danas kada sjednem da razmišljam ne mogu da vjerujem koliko su i sada uz mene maksimalno, a ja sam svojevremeno izgovarao katastrofalne riječi za njih.

Ne mogu da vjerujem da sam to uradio. Ne mogu da vjerujem da sam toliko bio odbojan, da nisam toliko razmišljao o porodici. Evo, sada mi se i ovo desilo. Oni su prvi koji su se tu nacrtali. Nikad sebi neću moći da oprostim, šta sam sve pričao. Kajem se zbog svega što sam uradio – kroz suze priča Deki.
Dejan dalje ističe kako mu pomaže porodica u ovim teškim trenucima nakon razvoda.

– Majka me stalno zove. Pita me gdje si šta radiš kako si, da li treniraš. David me zove na svakih dva-tri sata da vidi šta radim da li treniram. Nije da mi oni stvaraju pritisak, jer da sada pozovem Davida ili mamu došli bi iste sekunde Znam da mogu na nekog da se oslonim. Ko će biti tu uz mene. Bez toga da li će da traži bilo kakvu zahvalu. Oni su bezuslovno uz mene – kaže Dejan.