“NIKADA neću…” HAOS u emisiji Dušice Jakovljević: Nakon ovoga, ona NAPUSTILA studio

Ona je nakon uključenja napustila emisiju, a Dušica se onda javno obratila.

Voditeljica Dušica Jakovljević jednom prilikom ušla je u raspravu sa pjevačicom Anabelom Atijas koja je tada napustila studio.

Naime, čitav haos nastao je kada je Luna Đogani, nakon završetka učešća u rijalitiju, gostovala kod Jakovljevićke u emisiji “Narod pita”.Nakon što se u program uključila gledateljka koja je rekla da je savetovala svoje ćerke da se ne ugledaju na Lunu, u programu se čulo kako Anabela kašlje, a zatim dobacuje i zahteva da se telefonska veza momentalno prekine. Ljudi, molim vas, radimo emisiju, ako može da se ne dobacuje? Da li možemo da se ne ubacujemo u emisiju? Dakle, ako ne možete da podnesete… Ona je javna ličnost, bila je u “Zadruzi”, i te kako zna da govori za sebe i da odgovara na pitanja i hvala vam što ste napustili emisiju ukoliko ne možete da se nosite sa time – rekla je Dušica Jakovljević i dodala:

– Dakle, ovu emisiju ja vodim i ceo tim televizije Pink i nikada neću dozvoljavati da bilo ko, ko ne sedi na ovoj sceni, uređuje emisiju ili bilo šta, umesto nas,piše Srbijadanas