“NISAM IM RASTURILA BRAK, STVARI SU IZMAKLE KONTROLI!” Anđela OTKRILA šta će uraditi kad vidi Zvezdanovu ženu!

“Blam je je da pričam o tome…”

Anđela Đurićić sve je iznenadila odlukom da uđe u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

Otkrila je kako se nosi sa kritikama i epitetom “ljubavnice”, ali i kako bi izgledao njen susret sa Zvezdanovom suprugom, Anom.

Anđela Đurićić

– Šta to ima Zvezdan, što nisu imali drugi? – upitao je Darko.

– Imam slobodu da mu kažem stvari koje nikome nisam nikome ispričala. Ja ne pričam mnogo sa ljudima. Njega sam nesvjesno primila u drušvo. Kada su stvari izmakle kontroli shvatila sam da mi više nije samo drug. On ima neku toplinu. Neiskvaren je, ponaša se kao djete, a zapravo je jako pametan i može da udjeli dobar savjet. Kupio me je sitnicama. Danas je teško naći osobu koja me razume, kao što on mene razume. U svakom trenutku je uz mene, ne libim se da mu pokažem kako se osjećam. Moje prethodne dvije veze nisu imale taj kvalitet koji ima ova – rekla je Anđela.

– Niko nije pomišljao da ćeš ti uraditi takve stvari. Mišljenje mnogih je da se to od tebe nije očekivalo – kazao je Darko.

– Ni ja nisam mogla da vjerujem. Nisam očekivala da će mi se ovo desiti. Mislim da ovo ne bi smjela nijedna djevojka da dopusti sebi, ali se meni desilo – istakla je Anđela.

– Da li se kaješ jer si tokom prethodnih sezona osuđivala veoma okrutno i surovo Taru Simov i Mimu Šarac? – upitao je Darko.

– Taru nisam osuđivala. Što se tiče Mime, ne kajem se, jer je se ona poigravala sa Grujom. On je u jednom momentu ostavio ženu, ali i djecu – kazala je Anđela.

– Ne želim da govorim o tome da li sam ispravnija. Nas dvoje nismo imali ništa fizički, dok nije došlo do razgovora u subotu. Komentari Miljana i Filipa su me ohrabrili. Prihvatila sam da sam kriva, ali sam se zaljubila. Loše bi bilo da sam imala nešto sa njim, a govorila da se ništo ne dešava – kazala je Anđela.

– Da li ti smeta jer ti zadrugari udjeljuju neke etikete? – glasilo je pitanje.

– Ne povređuje me i ne dotiče. Ja sam taj osjećaj izgubila prije nekoliko godina. Stvarno je tako. Nikada me ništa nije dotaklo. Poštujem Mariju i Zoricu, ali niko ne treba da me naziva rasturačica brakova. Jer nisam rasturila brak, to je vanbračna zajednica – kazala jer Anđela.

– Kakva je razlika u tome, po tvom mišljenju? – upitao je Darko.

– Nisu na papiru zajedno. Poenta je da me ne dotiču njihovi komentari – kazala je Anđela.

– Ti nemaš životno iskustvo, a dozvolila si sebi da komentarišeš tuđe živote – kazao je Darko.

– Da, ali ne možemo da se mjerimo Pačica i ja, ili Neca, jer se ja pridržavam svojih stavova. Dok sam se držala onoga što radim, ja sam imala pravo da govorim. To nisu ludi koji se pridržavaju svojih stavova. Svako ko me nije volio, njemu je ovo razlog više da me pljuje. Ko me je istinski volio, njemu nije važno šta sam ja uradila. Ja volim da čujem komentare zadrugara. Ako imaju moralne stavove, ne smiju da skaču svaki dan po krevetu sa svojim momcima. Kad to budem uradila, onda sam sve uradila što sam rekla da neću – kazala je Anđela.

Anđela Đurićić

– Koliko često misliš o Zvezdanovoj Ani? – upitao je Darko.

– Neprijatno mi je jako jer se ovo desilo. Mislim da nemam kredibilitet da govorim o toj ženi. Moja krivica je 50%, kao i njegova. Blam je je da pričam o tome. To je prva osoba kojoj sam naškodila – rekla je Anđela.

– Da li bi mogla da je pogledaš u oči? – upitao je Darko.

– Ne bih mogla ništa da kažem. Prošla bih pored nje – kazala je Anđela.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.