“NIŠTA NE TRAJE ZAUVEK, HVALA TI MAJKO ZA SVE”: Milan Milošević rasplakao sve

Dirljivo!

Voditelj Milan Milošević je više puta isticao da je veoma vezan za svoju majku, a riječima koje joj je posvetio je dirnuo svoje fanove.

Milan je raznježio je mnoge zajedničkom fotografijom sa majkom koju je objavio na društvenim mrežama.

– Kroz život sam naučio da najbolji prijatelj može biti gori od najgoreg neprijatelja. Da životinje vole više od čovjeka. Da suza ne znači bol. Da protiv sudbine se ne ide. Da ne treba biti previše iskren. Da treba imati svoje “ja”. Da se pazi kome se šta oprašta. Da pas i dete znaju da prepoznaju zle osobe – počeo je izlaganje Milan na Instagramu uz ovu fotografiju.

– Da ništa ne traje zauvijek. Da se sa nekim ljudima moraš oprostiti jer ti nanose bol. Da paziš kome nudiš svoju ruku i rame za plakanje. Da svaka podmetnuta noga je iskrenija nego lepa reč. Da se nikad ne kaješ za svoje postupke. Da reč “volim te” ne znači ljubav. Da svako zaslužuje drugu šansu ali ne i stotu – napisao je Milošević.

– Da ljude, koji čine da malo vrijediš, otjeraš u pi*ku materinu. Da nije važno šta ti priča, već ko. I da đubre uvijek ostaje đubre. Hvala ti majko za sve – zaključio je Milošević.