NJEN POVRATAK izazvao neviđenu pometnju u Bijeloj kući – Postrojila sve učesnike, Veliki šef joj zadao SPECIJALAN ZADATAK

NJEN POVRATAK izazvao neviđenu pometnju u Bijeloj kući – Postrojila sve učesnike, Veliki šef joj zadao SPECIJALAN ZADATAK

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno se vratila na Pink televiziju, sa koje je otišla krajem prošle godine, nakon pune decenije rada na ružičastoj televiziji. Dušica je nakon otkaza ubrzo prešla na televiziju Hajp, gde se zadržala pet meseci, a sa čelnikom, Sašom Mirkovićem, se nije rastala u najboljim odnosima. Jakovljevićeva se na Pink vratila na velika vrata, a u studiju “Elite” je dočekana sa ovacijama i aplauzom od strane publike, ali i učesnika rijalitija koji nisu krili koliko su se obradovali zbog njenog povratka.

Voditeljka Dušica Jakovljević ušetala je danas u Belu kuću, kako bi li započela novi zadatak koji je Veliki šef spremio za učesnike.

U Beloj kući je krenula specijalna emisija sa Dušicom, a današnja tema su brzoplete odluke u životu. Voditeljka je, u dogovoru sa produkcijom odlučila da propita učesnike Elite i sazna nešto više o njihovom životu.

– Da li si donela neku brzopletu odluku u životu i koju? – pročitala je Dušica pitanje za Aneli Ahmić.

– Pa ova poslednja, nadam se da me neće i ova koštati toga – rekla je Ahmićeva.

– Da li postoji nešto dobro ili loše što ste učinili u životu, a da ostaćete posledice koje je to ostavilo? – pročitala je Dušica pitanje.

– Na primer, ono što sam prvo rekla, ostavilo mi je strah, continuous u glavi, razmišljanja, mnoge loše stvari su se desile. Svaki dan mi prođe kroz glavu taj momenat, tu ima ceo movie, ne samo slika, a dobro što se desilo je dete. Naravno da se ne kajem ni zbog čega, jer mi je u tom momentu bilo lepo – rekla je Aneli.