NOS 3.000€, MAČJE OČI 4.000€, POPRSJE 3.800€… I ovo nije kompletan spisak OPERACIJA! Od stare Emine Pašović ni traga ni glasa! (FOTO)

NOS 3.000€, MAČJE OČI 4.000€, POPRSJE 3.800€… I ovo nije kompletan spisak OPERACIJA! Od stare Emine Pašović ni traga ni glasa! (FOTO)

Bivšu takmičarku rijalitija “Zadruga” Erminu Pašović gotovo da bi rijetko ko mogao sada da prepozna, piše Alo.rs.

Učesnica rijalitija bila je jedna od rijetkih žena koja je u potpunosti prirodna. Međutim i to se promijenilo. Erminine nove fotografije i snimci pokazuju neku potpuno drugu osobu – kakva je postala nakon niza plastičnih operacija.

Kako je bila nezadovoljna mnogim stvarima, Pašovićeva je najveći drawback bilo lice na kom je bilo mnogo ožiljaka, pa je tako, nakon što je riješila drawback sa aknama, otišla na lasersko uklanjenje ožiljaka. Za ovo je izdvojila od 150 do 250 eura po tretmanu, a uradila ih je, kako tvrde izvori, četiri.

Ubrzo nakon toga podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 evra. Potom je posetila hirurga kako bi podigla i kapke i za to iskeširala 900 eura, a uz to poželela je i mačije oči, čija je cijena 4.000 evra. Ermina je uradila i grudi i za njih je izdvojila 3.800 eura, tu su i nove jagodice od 900 eura.

Pašovićeva tu nije stala, već je uvećala i usne, koje su je koštale oko 500 evura, ali korigovala i oblikovala vilicu, metodom “Jaw line”, koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 eura. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 eura.

Suma sumarum, kada se se uzme u obzir sve što se Ermini nije dopadalo i šta je promijenila na sebe, to ju je sve koštalo 15.250 eura.