NOVA DJEVOJKA STEFANA KARIĆA BRUTALNO ZGODNA! Baškare su u Dubaiju, a TEK DA VIDITE NJENE SLIKE NA INSTAGRAMU

NOVA DJEVOJKA STEFANA KARIĆA BRUTALNO ZGODNA! Baškare su u Dubaiju, a TEK DA VIDITE NJENE SLIKE NA INSTAGRAMU

Bivši zadrugar Stefan Karić trenutno uživa u ljubavi sa novom djevojkom Andreom sa kojom je otputovao u Dubai. Stefan i Andrea nerijetko objavljuju fotografije i snimke sa ove luksuzne destinacije, a posljednja objava izazvala je pravu lavinu na mrežama.

Naime, Andrea i Stefan su pozirali pored bazena u skupocjenom hotelu u kom su odsjeli. Ona je pozirala u minijatunom bikiniju koji je istakao njeno preplanulo i zategnuto tijelo, pa komentarima se ne vidi kraj: “Prezgodna”, “kakva žena”, “prelijepi ste”…

Podsetimo, Stefan je nedavno govorio o vezi sa Andreom, te otkrio da li planiraju da stanu na “ludi kamen”.

– Bračni standing je i dalje pod znakom pitanja! Naravno, još nismo došli do toga, ali , što se tiče ljubavnog života, zadovoljan sam i srećan, kako sam i oduvijek i želio. Zajedno smo tri mjeseci, upoznali smo se na moru. Da, teško je sakriti od javnosti moj život i moje veze, tako da smo odlučili da objelodanimo našu vezu i pokažem sa kim sam u vezi. Previše sam imao veliki pritisak, počeli su da kopaju i povezuju me sa svim i svakim, htio sam da objelodanim i stanem na put tome – istakao je Karić.