NOVE SLIKE DEJANOVE DJEVOJKE: Svi komentarišu samo 1 detalj, SLAŽETE LI SE?

Dejan Dragojević, nakon kraha braka, ali i višemjesečne veze u kojoj je bio, posvetio se sebi, svom fizičkom izgledu i zdravlju.

Mjesecima nakon pobjede u petoj sezoni Zadruge, uživa u idiličnom životu sa porodicom koja mu je prethodnih godina jako falila.

Za transformaciju tijela, zahvalan je bratu Davidu Dragojeviću, ali i za mnoge stvari i lijepe trenutke koje zajedno prolaze od kad je napustio velelepno imanje.

Katarakta se konačno može liječiti bez operacije, a i vid se automatski poboljšava!

Kao bomba odjeknula je vijest da je Dejan uplovio u novi ljubavni odnos, te su mnogi pokušavali da saznaju informaciju više iako je on nesebično čuvao svoj privatni život od javnosti.

Dragojevićevu novu djevojku, Jovanu, niko nikada nije video sem na paparaco fotografijama iz jednog izlaska, gdje joj se nigde ne vidi cijelo lice, a pobjednik pete sezone, kao danak “neiskustvu”, nikada više sa njom nije izašao javno.

U više navrata Dejan je rekao da Jovana ne voli slikanje i snimanje, te da je medijski život nalik njegovom ne interesuje.

Ali to je ono što je fanove Dejana Dragojevića tek zaintrigiralo i sve više su postali nestrpljivi da vide koja je to djevojka uspjela da ukrade njegovo srce nakon svih stravičnih dešavanja.

Jovana je bez grama šminke snimala tutorijal, a njena prirodna ljepota je bila u prvom planu.

Ovako izgleda Jovana kada se sama sredi i kada je zadovoljna svojom šminkom.

Na samom kraju možete vidjeti ovu ljepoticu kako izgleda kada se sama našminka, a mnogi već komentarišu, da je ovo najljepša Dejanova dejvojka do sada.

Autopijac.rs